Quantcast

V. Baumila apie tvarumą: aš vis dar neturiu automobilio

Ar visuomet savo kasdienybėje susimąstome apie tai, kokie mūsų sprendimai padeda kurti gražesnį, tvaresnį pasaulį? Nuo šio šeštadienio į televizijos eterį grįžtanti laida su atlikėju Vaidu Baumila priešakyje pakvies žiūrovus gyventi tvariau.

Vaidas su malonumu imasi tvarumo iššūkio, nes ir jo paties gyvenimo būdas jau kurį laiką yra nukreiptas į aplinkos tausojimą. Pasak jo, geriau rinktis mažiau, tačiau kokybiškesnius pirkinius, dažniau judėti žalesnėmis transporto priemonėmis, rūšiuoti šiukšles ir remti įvairias, mūsų aplinką saugančias iniciatyvas.

Laidos metu žinomas dainininkas žiūrovus kvies prisijungti bei kartu dalyvauti įvairiuose iššūkiuose, o savo pavyzdžiu žada parodyti, kad net ir mažiausi pokyčiai gali daryti svarbią įtaką mūsų gyvenimui.

„Aš rūšiuoju, stengiuosi rinktis ir dėvėti tuos drabužius, kurie būtų ilgaamžiškesni, mėgstu gaminti ir nešvaistau maisto. Aš vis dar neturiu automobilio, todėl labai daug keliauju pėsčiomis, dviračiu arba motociklu. Propaguoti tvarų gyvenimo būdą man yra svarbu,  todėl savo pavyzdžiu ir kalbomis tikiuosi įkvėpti ir daugiau žmonių. Džiaugiuosi galėdamas prisidėti prie laidos gražios misijos, ir gražesnės, švaresnės ateities puoselėjimo“, – sakė V. Baumila.

laida „Tvarumo istorijos“ –  nuo sausio 7 d., šeštadieniais, 9.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o as

o as portretas
vis dar nemoku sikti atsistojas ant galvos... kiek bandau visas apsisiku o i klozeta nepataikau...

ai

ai portretas
nemoki vairuot, tai ir neturi.. ir nera cia ka reklamuotis

...

... portretas
kaip gerai kad tokie protingi šviesūs zmonės nevazinėja,gatvėse saugiau
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių