Quantcast

V. Bareikis: yra dalykų, kurių muzikinių šou atrankose geriau neminėti

  • Teksto dydis:

Aktorius, režisierius, dainų autorius ir atlikėjas Vidas Bareikis jau šį sekmadienį taps muzikinio talentų šou „Finalo ketvertas“ teisėju. Sekmadienį startuojančio projekto dalyviai turi vieną tikslą – tapti muzikinės padangės žvaigždėmis.

Norinčių patekti į projektą – daugybė, tačiau pasiseks tikrai ne visiems. Jau dabar yra atrinkti keturi pergalės verti vokalistai, kurie užims muzikinius „Finalo ketverto“ sostus. Į jų vietą norintys papulti atlikėjai turės gauti visus tris „taip“ iš Vido Bareikio, Egidijaus Dragūno-SEL ir Martyno Tylos.

Tik tuomet dalyviai galės kviesti į dvikovą vieną iš sėdinčiųjų muzikiniuose sostuose. Kovos baigtį nulems tiesioginis žiūrovų balsavimas, todėl iš anksto nuspėti, kiek laiko jau atrinktas ketvertas išsilaikys sostuose, – neįmanoma.

Vienas projekto teisėjų V. Bareikis pasidalijo dalykais, kurių jis nenorėtų girdėti „Finalo ketverto“ scenoje. „Nesakykit, kad teisėjai neturi balso ir negali jums nieko aiškinti. Nors kai kurių žmonių nuomone, jie ir yra bebalsiai, bet šiuo metu jie pasiekę šiek tiek daugiau nei jūs“, – atskleidė žinomas vyras.

„Finalo ketvertas“ – jau šį sekmadienį 19 val. per LNK televiziją. Tai – muzikinis talentų šou, prasidėsiantis ten, kur kiti baigiasi – nuo jau atrinktų pergalės vertų vokalistų. Sezono klausimas – kam ir ar pavyks juos išstumti iš muzikinių sostų ir iš kovos dėl nugalėtojo titulo.

Projekto vedėjai – Rolandas Mackevičius ir Mantas Stonkus.

Teisėjų trejetukas: V. Bareikis, E. Dragūnas-SEL ir M. Tyla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių