Quantcast

V. Bareikis priėmė iššūkį – tapo laidos vedėju

  • Teksto dydis:

Aktorius ir atlikėjas Vidas Bareikis rudenį pasitinka su naujais iššūkiais – LNK eteryje ves savo autorinę laidą „VIDO VIDeO“.

V. Bareikis sako, kad apsispręsti dirbti televizijoje nebuvo sunku, nes pastaruosius kelerius metus aktyviai dirbo prie įvairių televizinių projektų.

„Man jau teko vesti M.A.M.A. apdovanojimus, buvau projekto „Finalo ketvertas“ komisijos narys, dalyvavau „Auksiniame balse“, pažintis su televizija jau įvyko. Visuose projektuose jaučiausi labai komfortabiliai. Visiškai dužo stereotipas, kad jeigu dirbi televizijoje, privalai save parduoti ar išduoti. Man patinka televizijos greitis ir dinamika, todėl su dideliu noriu priėmiau šį iššūkį“, – pasakoja V. Bareikis.

Vidas sako, kad tai nestandartinė pokalbių laida, kurioje bus aptariamos aktualios temos, atliekami įvairūs eksperimentai bandant patvirtinti arba paneigti visuomenėje nusistovėjusius mitus: „Šį projektą galėčiau pavadinti nestandartiniu šou, kuriame bus daug eksperimentų, pokalbių ir provokacijų.“

Paklaustas, kodėl pasirinktas būtent toks laidos pavadinimas, atlikėjas sako, kad toks žodžių žaismas labai gerai skamba: „Gana daug atsakomybės ir laisvės palikta man pačiam. Žmonės, kurie yra susidūrę su mano požiūriu ir kūryba, gali visose laidose tikėtis daug manęs, daug Vido, o formatas – video.“

V. Bareikis pasakoja, kad po ketverių intensyvių metų, dirbant pedagoginį darbą, televizija bus jam tarsi geras atokvėpis.

„Didžiausias pasikeitimas gyvenime, kad kai dirbi televizijoje, esi stipriai pririštas prie Lietuvos ir turi riboti savo keliones. Bet vieną mano gyvenimą pakeitė kitas. Pastaruosius ketverius metus dėsčiau Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje ir birželį viskas baigėsi, bet iškart prasidėjo pokalbiai apie šį projektą. Žinoma, ir televizijoje bus daug darbo, kadangi prieš kiekvieną filmavimą turėsiu daug ruoštis – jau dabar matau, kad laidose bus be galo įdomių pašnekovų ir temų, o į viską reikia labai įsigilinti“, – sako V. Bareikis.

„VIDO VIDeO“ – jau greitai, naujajame LNK sezone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kosmaras

Anonimas

Anonimas portretas
Nežino ką daro!

Anonimas

Anonimas portretas
dar tokio klauno nemaciau kas ji isileido
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių