Quantcast

V. Bareikis netrukus pristatys LTeam sportininkams palaikyti skirtą dainą: labai didžiuojuosi

  • Teksto dydis:

Per pastaruosius pandeminius metus šalies gyventojai spėjo išsiilgti ir sporto renginių, ir mėgstamų atlikėjų koncertų, tad visus juos Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) ir Lietuvos olimpinis fondas (LOF) kartu su Vilniaus miesto savivaldybe kviečia „vienu šūviu nušauti du zuikius“.

Šiemet birželio 21-ąją startuosiančią ir net šešias dienas truksiančią Olimpinę dieną vainikuos finalinis renginys. Vilniuje, prie Baltojo tilto, jis vyks birželio 26-ąją. Jo metu sporto šventės dalyviai galės išbandyti įvairias sportines veiklas, pasivaržyti bėgimo ir rogainingo varžybose bei stebėti breiko turnyrą, o vakare šėlti nemokamame Vido Bareikio koncerte.

Bet šėlti jame pasiruošę ne tik klausytojai, o ir pats atlikėjas, kuris paskutinį kartą gyvo garso koncertą buvo surengęs praėjusių metų spalio mėnesį.

„Tai – aštuonių mėnesių pauzė. Kaip ir sporto pasaulyje, taip ir muzikinėje scenoje tai beveik reiškia vėl pradėti viską iš pradžių. Vėl įgauti formą – tiek fizinę, tiek vokalinę –, vėl susitikti su žiūrovais ir bandyti atrasti vienybės jausmą, – pasakojo V. Bareikis. – Dirbame iš visų jėgų, ruošiame atnaujintą programą ir su didžiausiu nekantrumu tikimės skambaus sugrįžimo. Dar smagiau grįžti tokia proga – Olimpinė diena ir mėnuo iki Tokijo olimpinių žaidynių. Man tai vienareikšmiškai viena didžiausių pasaulio švenčių. O kai dar tenka prie to ir iš dalies prisidėti – tai išvis super!“.

Jau visai netrukus įvyks ilgai laukta naujo Vido kūrinio premjera – atlikėjas, bendradarbiaudamas su LTOK, sukūrė dainą, skirtą Tokijo olimpinėse žaidynėse startuosiantiems Lietuvos olimpinės komandos (LTeam) sportininkams palaikyti.

Olimpinės dienos dalyviai turės unikalių progą tapti vienais pirmųjų, jos atlikimą išgirdę gyvai.

„Labai didžiuojuosi šiuo nauju kūriniu ir nekantrauju pasidalinti juo su žiūrovais. Tai ne tik didžiausia daina prie kurios teko dirbti – vos 3 minučių kūrinyje skamba virš 50 žmonių ir įrašyta net 280 takelių, bet ir viena ilgiausiai brandintų dainų. Pirmoji dainos versija sukurta dar 2019, bet tuomet teko kūrinį metams įšaldyti ir nuo to jis tik dar sustiprėjo. Esu labai dėkingas likimui, kad turiu galimybę prisidėti prie Lietuvos sporto, pergalių ir tautiškumo dvasios puoselėjimo“, – intrigavo vienas populiariausių šalies atlikėjų.

V. Bareikio koncertas birželio 26-ąją prasidės 17 val., tačiau veiksmas prie Baltojo tilto vyks nuo pat ryto. Aktyviai bei sportiškai visi vilniečiai ir miesto svečiai bus kviečiami praleisti ir visą artėjančią savaitę – nuo pirmadienio iki penktadienio sportines veiklas bus galima išbandyti ir tam pritaikytose sporto bazėse, kuriose treniruojasi ir LTeam sportininkai, ir jaunieji šalies sporto talentai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių