Quantcast

V. Bareikis iškovojo rudąjį karatė diržą: dėkojo ir savo mylimajai Indrei

  • Teksto dydis:

Dainininkas ir aktorius Vidas Bareikis džiaugiasi nauju pasiekimu. 

„Liko vienas žingsnis iki svajonės ir tikslo, kurį užsibrėžiau prieš 6 metus. 1 kyu iškovotas! Didelis „ačiū“ mano treneriui Pauliui Klapatauskui ir visai karatė mokyklos „Saulės ženklas“ komandai! „Ačiū“ treniruočių partneriams, o ypač mano rudo diržo kolegai Mariui, su kuriuo kartu nuėjom visą šį stovyklos pasirengimo kelią ir, aišku, mano meilei Indrei Stonkuvienei už palaikymą ir tai, kad su ja atidirbtos 78 sporto dienos iki stovyklos labai padėjo pasirengti fiziškai“, – socialiniame tinkle rašė V. Bareikis. 

Režisierius įvardijo ir kodėl jam patinka karatė kyokushin.„Labiausiai patinka dėl to, kad tai tikrai yra viso gyvenimo kelias ir kai jau pagalvoji, kad 25 kovos yra kažkas wow, supranti, kad kitąmet lauks 30, o vėliau ir 50 ir, kad šiame kelyje visada priekyje stovės tie į kuriuos norėsis lygiuotis, vytis juos ir mokytis iš jų su didžiule pagarba. Osu!“, – džiaugsmo neslėpė dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar vienas

dar vienas portretas
...savo ir sugyventinės gyvenimą išstatantis publikai. Ir toks suvaidintas "entuziazmas" ilgai nesitęs, nes...IR GRAŽIAUSIA DAINA PAKARTOTA SAVO BUVUSIO GROŽIO NESKLEIS...

Chi

Chi portretas
Ale koks fainas bičas- dėkoja Indrei už naktinį pasisportavimą..

To KIMONO

To KIMONO portretas
Čia tau ne tradicinis karate, kur kelnės vos žemiau kelnių.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių