Quantcast

A. Užkalnis: sąmokslo teorijos apie koronavirusą – pervargusios visuomenės požymis

  • Teksto dydis:

Koronavirusas, skiepai ir kiti nematomi pavojai – nepaprastai derlinga terpė sąmokslo teorijoms. Yra tikinčių, kad koronavirusas – tai trečiasis pasaulinis karas, kuriuo siekiama naikinti žmoniją. O skiepai – tai specialūs čipai, kuriais galingieji per 5G antenas valdys mus visus. Dar kalbama, kad koronavirusas – tai dirbtinis intelektas, kurį sukūrė milijardierius Bilas Geitsas. Arba, kad pasaulio ateitis – masonų, iliuminatų ir driežažmogių rankose. Šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“ – visa tiesa apie sparčiai sklindančias sąmokslo teorijas.

Žurnalistas ir rašytojas Andrius Užkalnis nė kiek nesistebi, kad šiuo metu įvairios sunkiai paaiškinamos nesąmonės – itin gajos. Žmonės tiki, kad pasaulį valdo galingieji masonai ar iliuminatai ir nuo jų priklauso mūsų likimas. Anot Andriaus, tai visų pirma – pervargusios, įbaugintos visuomenės ženklai, kurie, deja, akistatoje su COVID-19 vis labiau ryškėja.

Kad sąmokslo teorijos išties plinta, kone kasdien įsitikina ir gydytojas Valerijos Morozovas, kurio pacientai dažnai klausinėja pačių keisčiausių klausimų. Pavyzdžiui, ar darant COVID-19 testą galima pradurti aurą, ar pašvietus termometru į kaktą galima pažeisti „trečią akį“, ar koronavirusas iš tiesų egzistuoja, ar reikia skiepytis... O naujausias „topas“ – kad „skiepą bando platinti per moteriškus tamponus“.

Beje, sąmokslo teorijos lydi ne tik koronavirusą, bet ir kitas paslaptingas vietas. Pavyzdžiui, Astravo atominę elektrinę ar Černobylį. Pasimokę iš Černobylio avarijos žmonės dažnai skambina į Radiacinės saugos centrą Vilniuje pranešti, kad iš Astravo atominės elektrinės jau virsta dūmai, kad atominė katastrofa – jau įvyko. Ar tokiai nelaimei jau reikia būti pasiruošus? Ar namuose būtina turėti vandens, vaistų ir kitokių atsargų? Ar mus išgelbėtų bunkeriai? Kas ir kodėl tuos bunkerius stato? Ir kaip pasaulio kataklizmams ruošiasi Merkinės piramidės statytojas Povilas Žėkas?

Apie visa tai – jau šį vakarą, 19.30 val., „KK2 penktadienyje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užkalni, tau pačiam laikas nustatyti diagnozę

Užkalni, tau pačiam laikas nustatyti diagnozę portretas
Kaip zuikis iš pasakos, kuriam ant nosies nukrito lapas rėkė: dangus griūva, taip Užkalnis vakar klykė, kad Lietuva grūva - aaaa, kad valdžia bloga nes kavinių neatidaro, aaaaa...dar Gariūnų turgus choru prisidėjo prie vatnikų kako fonijos.Dabar sunkiai atstatysi savo autoritetą Užkalni.

apsinuodijo Užkulnis

apsinuodijo Užkulnis portretas
Savo paties dizaino fekaliniais koldūnais?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Iš straipsnio aišku viena – Užkalnis užvalgė sugedusių „Užkalnio koldūnų
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių