Quantcast

Už baro stojusi G. Alijeva pamokė publiką šėlti

  • Teksto dydis:

Grupės „69 danguje“ narė ir televizijos laidų vedėja Goda Alijeva įrodė, kad žiemos miegas neegzistuoja. Bent jau vakarėliuose, kurių dėmesio centre atsiduria ji pati. Praėjusią naktį kokteilių bare šeimininkavusi atlikėja sukūrė ypatingą atmosferą, kurios lankytojai ilgai nepamirš.

Dar prieš pasirodymą Godos pažerti komplimentai kokteilių bare dirbantiems tituluotiems barmenams netrukus jai atsipirko su kaupu. Kolegos profesionalai šiltai sutiko naujokę ir jos pasirodymą pavertė išskirtiniu. Džentelmenai „Baro vilkai“ ne tik mokė kokteilių receptų, bet ir paįvairino jų gamybą savo firminiais triukais.

Beje, G. Alijeva tapo tryliktąja projekto „Žvaigždė už baro“ dalyve, bet prietarai apie velnio tuziną jos nė kiek neišgąsdino: „Man patinka skaičius 3. Tai yra mano skaičius. Tik šalia dar įsitaisė vienetukas. Manau, kad visa tai į gera. Scenoje su grupe mes stovime maždaug vieną akademinę valandą, o už baro tenka suktis tris-penkias valandas ar net ištisą naktį, tad barmeno darbas man atrodo sunkus ir turėsiu kaip reikiant paplušėti.“

Neoficialiame garsenybių turnyre debiutavusi atlikėja greitai apsiprato su nauja, bet laikina darbo aplinka. Vos jai pasirodžius, didžioji dalis lankytojų iškart patraukė įžymybės link. Kaip įprastai, vakaro šeimininkė visus apdovanojo šypsenomis, o atkakliausiems pavyko drauge ir nusifotografuoti. Paryčiais vakarėlis pasiekė tikrą kulminaciją – publika išvydo improvizuotus šokius ant baro.

„Kokteilių baruose lankausi gan retai, galbūt kartą per mėnesį. Gerai, kad šalia yra geros močiutės, kurios pagloboja mano du pipiriukus", – atvirauja G. Alijeva.

Išgirdusi apie Natalijai Bunkei priklausantį 112 kokteilių rekordą, Goda plačiai nusišypsojo: „Taip, Natalija! Ačiū tau, drauge, už taip aukštai iškeltą kartelę. Tokį rezultatą pagerinti – sunki užduotis. Gaila, kad Natalijos čia nėra. Mudvi kalbėjome apie jos pasirodymą šiame projekte. Žinau, kad buvo labai smagu.“

Net ir nepasiekusi rekordinio rezultato, G. Alijeva liko patenkinta savo pirmuoju bandymu barmenės pareigose ir neatmeta galimybės šį avantiūrišką iššūkį pakartoti. Tuo metu projekto „Žvaigždė už baro“ organizatoriai jau ruošiasi kito ketvirtadienio renginiui ir žada publikai dar vieną staigmeną. Kokia pramogų pasaulio garsenybė ryšis sužibėti už baro, paaiškės jau visai netrukus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių