Quantcast

U. Siparė ir jos vyras Marius tapo tėvais: gimė mergaitė

  • Teksto dydis:

Televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė trečiadienį susilaukė pirmagimės.

Portalui kauno.diena.lt susiekus su Ugne, moteris nustebo, kaip greitai žinia pasklido po Lietuvą ir patvirtino džiugų faktą: taip, jiedu su vyru Mariumi  trečiadienį, perpiet, susilaukė dukters.

Pirmasis apie naują šeimos narę pranešė naujagimės senelis, žinomas aktorius Saulius Siparis. Kaip rašė portalas tv3.lt,  U. Siparės šešuras gegužės 17-osios popietę filmavosi TV3 televizijos 30-mečio jubiliejui skirtoje laidoje. „Skambant grupės „Rondo“ kūriniui „Aukštumos“ aktorius atsistojo, sustabdė filmavimą ir pasidžiaugė tapęs seneliu“, – buvo rašoma portale. 

Saulius Siparis. / P.Peleckio / BNS nuotr. 

Laidų vedėja Ugnė ir televizijos prodiuseris Marius susipažino darbe. Kaip yra pasakojusi Ugnė, jiedu prasilenkdavo vienas pro kitą LRT koridoriuose, bet užkalbinti nedrįso. „Pirmas susidūrimas įvyko visiškai atsitiktinai, abu dalyvavome vakarėlyje ir kažkaip pradėjome daugiau bendrauti. Iš karto atsirado bendrų temų, interesų. Po vieno pasimatymo vyko antras ir taip viskas natūraliai dėliojosi...“ – prieš penkerius metus  apie santykių pradžią  pasakojo Ugnė LRT televizijos laidoje. Jos tuomet dar buvęs sužadėtinis tada pridūrė, kad minėtame vakarėlyje atsidūrė tik dėl to, nes žinojo, kad ten bus ir Ugnė.

Marius mylimai moteriai pasipiršo Tailande beveik po dviejų metų draugystės.

Pora susituokė 2019 m. rugpjūčio mėnesį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ausrine

Ausrine  portretas
Vaje kokia svarbi zinia _kada paskelbs nedarbo diena ta proga .ir kur vyks koncertas ?

Mozė

Mozė portretas
Kažkaip visiškai dzin.

dauginasi

dauginasi portretas
suvalkietes
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių