Quantcast

Tyrimas: lietuviai netiki D. Montvydo sėkme „Eurovizijoje“

  • Teksto dydis:

Lietuviams patiko šalies atstovo „Eurovizijoje“ Donato Montvydo pasirodymas, tačiau jo sėkme konkurse jie netiki, rodo portalo delfi.lt užsakymu atlikta rinkos tyrimų bendrovės „Spinter tyrimai“ apklausa.

Pusė respondentų į klausimą, ar jiems patinka šių metų Lietuvos pasirodymas „Eurovizijoje“ atsakė teigiamai, neigiamą požiūrį išreiškė 17,2 proc., o nuomonės neturėjo 32 proc. respondentų.

Tačiau kad D. Montvydui pavyks laimėti „Euroviziją“ manė tik 5,9 procentai respondentų, 20,7 procentų buvo įsitikinę, kad atlikėjas bus tarp šešių stipriausių konkurso atlikėjų. Daugiausiai, 41,7 proc. respondentų, prognozavo D. Montvydui patekti į finalą, tačiau 29,6 procentai manė, kad to padaryti jam nepavyks.

Nepaisant to, 68,7 procentai respondentų mano, kad Lietuvai verta dalyvauti „Eurovizijoje“.

Visuomenės nuomonės apklausa atlikta kovo 15–25 dienomis, jos metu apklausti 1005 18–75 metų asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
As taip pat netikiu Montvido sekme Eurovizijoje,bet ne del Montvido,o del dainos. Na,nera ta daina tokia,kur buna su cinkeliu,siek tiek nuobodoka,tokia ir nepatrauks daugumos demesio,o Donatas,zinoma,padarys viska,kas nuo jo priklauso. Kol nebus sukurta isskirtine daina,Eurovizijos mes nelaimesime. Tai faktas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių