Quantcast

Tarptautiniame virtualiame „Eurovizijos“ konkurse – „The Roop“ triumfas

  • Teksto dydis:

Dėl koronaviruso šiemet teko atšaukti daugybę svarbių renginių, ne išimtis – ir „Eurovizija“. Daugelio tautiečių teigiamai vertinama, atstovauti Lietuvai išrinkta grupė „The Roop“ neteko galimybės pasirodyti didžiojoje konkurso scenoje, tačiau vis vien yra kuo pasidžiaugti – konkurso gerbėjai lietuviams internete skyrė pirmą vietą, praneša delfi.lt.

Kad dalyvauti besiruošę atlikėjai bent pasitikrintų, kurioje vietoje galėjo atsidurti, besivadovaudamas „Eurovizijos“ dainų konkurso taisyklėmis, puslapis „ESCToday“ surengė #EurovisionHomeContest („Eurovizijos“ namų konkursą).

Lietuvių kūrinys „On Fire“ buvo vertinamas kaip vienas geriausių. 

Visas geriausiųjų dešimtukas: Lietuva, Šveicarija, Malta, Gruzija, Rusija, Latvija, Rumunija, Lenkija, Norvegija ir Graikija.

Primename, kad Šių metų „Eurovizijos“ dainų konkursas, gegužę turėjęs vykti Roterdame, atšauktas dėl koronaviruso krizės.

„Labai didžiuojamės, kad „Eurovizijos“ dainų konkursas pastaruosius 64 metus iš eilės vienijo klausytojus. Mes, kaip ir milijonai gerbėjų visame pasaulyje, esame labai nuliūdę dėl to, kad jis negali būti surengtas gegužę“, – pažymėjo organizatoriai.

EBU nurodė, kad 2021 metų „Eurovizija“ vyks Roterdame.

„Eurovizija“ yra kasmetinis dainų konkursas, rengiamos nuo 1956 metų. Jis yra vienas populiariausių pasaulyje ne sporto renginių, pritraukiantis iki 600 mln. žiūrovų visame pasaulyje. Nuo 2015 metų konkurse dalyvauja ir Australija. Dalyvių pasirodymus vertina žiuri ir patys žiūrovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kiaulė sykstuole

kiaulė sykstuole portretas
Rusijai but laimėja

Tomas

Tomas portretas
Prie ko čia tos youtube peržiūros? Tipo jei daugiau peržiūrių tai geresnė daina? Rusijoje gyvena daugiau kaip 143 milijonai žmonių, tai kad jų dainos surenka tiek peržiūrių nieko keisto, nei pusė rusų neperžiūrėjo. Lietuvių 5 milijonai peržiūrių reiškia, kad ne tik lietuviai žiūrėjo. Taip kad, peržiūros čia ne prie ko.

lol

lol portretas
o kas cia per levas balsavimas ir ka ir kaip kviete balsuoti? Man geriau viska pasako Youtube statistika. Lietuva - 5mln views (120k likes), Rusija - 50mln views (1.8m likes).
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių