Quantcast

A. Tapinas vis dažniau pastebimas šviesiaplaukės moters kompanijoje

  • Teksto dydis:

Su žmona Rasa skirtingais keliais pasukęs žurnalistas ir visuomenės veikėjas Andrius Tapinas prieš mėnesį teigė, kad yra vienas. Tačiau pastaruoju metu žinomas vyras jau nebe pirmą kartą viešumoje pastebimas su šviesiaplauke moterimi. 

Šį kartą žurnalistą su šviesiaplauke moterimi fotografas užfiksavo pirmadienio vakarą vykusiame festivalio „Midsummer Vilnius“ atidarymo koncerte.

Su  bendradarbystės erdvėje „AltSpace“ dirbančia Gabija Milašiūte A. Tapinas buvo įamžintas apsuptas kitų koncerte apsilankiusių žmonių.

G. Skaraitienės/Fotobanko nuotr.

Tiesa, su šia šviesiaplauke žinomas vyras buvo pastebėtas ir praėjusią savaitę vykusiame prezidento Gitano Nausėdos iškilmingame svečių priėmime. 

I. Gelūno/Fotobanko nuotr.

Pats A. Tapinas žurnalistams komentuoti asmeninių santykių nėra linkęs, tačiau portalui delfi.lt jis teigė, kad G. Milašiūtė yra jo kolegė.

Primename, kad žurnalistas A. Tapinas mįslę apie savo skyrybas su žurnaliste R. Tapiniene užminė dar sausio pabaigoje. Tuomet feisbuke jis pakeitė savo statusą – tapo „vienišas“.

„Aš niekada nekomentuoju savo asmeninių santykių“, – tuomet portalui kauno.diena.lt paklausus apie galimą šeimos krizę su žurnaliste, TV laidų vedėja R. Tapiniene teigė A. Tapinas. Visgi akyliems A. Tapino gerbėjams pro akis neprasprūdo tai, kad skyrybas jis patvirtino vienoje internetinėje pokalbių grupėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AŠ portretas
ūsus tegul nusiskuta...

et

et portretas
ale nesimpatiška...

Kas tai

Kas tai portretas
Kodel jos ranka tusinuku apipaisyta ?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių