Quantcast

A. Tapinas apie skyrybas su R. Tapiniene: taip, esu vienas

  • Teksto dydis:

Žurnalistas ir visuomenės veikėjas Andrius Tapinas mįslę apie savo skyrybas su žurnaliste Rasa Tapiniene užminė dar sausio pabaigoje. Tuomet feisbuke jis pakeitė savo statusą – tapo vienišas.

„Aš niekada nekomentuoju savo asmeninių santykių“, – tuomet portalui kauno.diena.lt paklausus apie galimą šeimos krizę su žurnaliste, TV laidų vedėja R. Tapiniene teigė A. Tapinas.

Šiandien A. Tapinas portalui taip pat nedaugžodžiavo: „Taip, esu vienas.“ Paklaustas, ar jis jaučiasi vienišas, žinomas vyras į kalbas nesileido – tik patvirtino, kad tai, ką jis rašė vienoje internetinėje pokalbių grupėje, yra tiesa.

Akyliems A. Tapino gerbėjams pro akis neprasprūdo tai, kad skyrybas jis patvirtino vienoje internetinėje pokalbių grupėje. 

„Sveikos, žavios damos ir puikūs ponai, kaip sako mano draugas Jogaila Morkūnas (tas, kur žiauriai sukūdo po skyrybų, į žmogų nepanašus). Aš esu Andrius Tapinas, įkeliu savo nuotrauką, kad negalvotumėt, jog kažkoks apsimetėlis, – prisistatė žurnalistas. – Geri žmonės parodė šį kanalą, tad sveikinuosi ir sakau, kad nepykstu ir jaučiuosi gerai ir pakylėtas, kad mano asmeniui skiriate tiek dėmesio. Yra ir naudos, nes ne visada prisimenu vietas, kur esu buvęs, o čia va – viskas kaip ant delno, sudokumentuota. Bet galvoju, kad viskas yra pernelyg sudėtinga. Reikia fotkinti, tos nuotraukos iš nugaros dažnai būna neryškios, arba vakar Birštono SPA atvažiavot ilsėtis, o vėl stresas, reikia stebėti, po to aprašyti, tai koks čia jums poilsis, dar darosi neaišku, kuri mano dama yra blondinė ar brunetė.“ Taip  žurnalistas su humoru įvertino šios grupės narių pastangas ne kartą aptarinėti jo asmeninį gyvenimą.

„Aš jums čia viską pasakysiu tiesiai, kad taip, jau kurį laiką esu vienas, ne, antros pusės neturiu (jeigu ką turit pasiūlyt – tai PM), taip, tas raudonas sportinis Lotusas yra mano ir aiški vidurio amžiaus krizės išraiška, ne, ketvirtadienį „Piano Man Outside“ nebuvau įkaušęs, išgėriau tik vieną Spritzą, bet buvo labai ilgas „Laikykitės ten“ filmavimas, tai galėjo taip pasirodyt, ne, ne visos blondinės, kurios nori su manim nusifotografuoti klubuose, yra mano moterys, ir būna, kad aš mieste pietauju su kolegėmis“, – rašė žurnalistas. 

Primename, kad pora susituokė 2001 rugpjūtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

once

once portretas
man js yra tikras ALIOSHA,moteris tvirta isgyvens....

Jonas

Jonas portretas
Tapiniene pamate kad Tapkinas neabejingas G.Landzbergiui tai ir isejo.

Žemiau komentavusiajai

Žemiau komentavusiajai portretas
Tu savas nuodėmes ir analizuok, manau jų daug turi jei tau Tapkinas atrodo žmogumi vertu bent mažiausios užuojautos. O besidomintieji žino, kad ta niekšelis, politinis intrigantas ir šiaip užribyje esantis mulkis. Ir tolerancijos tokiems žmonėms būti negali.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių