Quantcast

„Take That“ keliauja su „Caravelle“

Nepraėjus nė dvejiems metams, kai legendinė britų grupė "Take That" baigė grįžimo proga surengtą populiarų "Beautiful World" turą, muzikantai vėl kelyje. Šįkart su "The Circus Live" muzikiniu turu Jungtinėje Karalystėje. Savo kelionėms popžvaigždės pasirinko automobilį "Volkswagen Caravelle".

Džiūgaudami dėl tokio bendradarbiavimo "Volkswagen" rinkodaros strategai pastebi, kad "Caravelle" muzikos industrijoje jau seniai populiarus. Muzikantai pirmenybę šiam automobiliui skiria dėl jo erdvumo, praktiškumo, santūrios išvaizdos ir patikimumo. "Take That" su "Volkswagen" dėl automobilio "Caravelle" buvo susitarę ir per "Beautiful World" turą 2007-aisiais, tą patį sprendimą jie priėmė ir šiemet.

"Mes mėgstame "Caravelle". Ji labai patogi mūsų kelionėms ir jos visiškai pakanka visam mūsų ketvertukui – ji iš tiesų erdvi", – dėstė pagrindinis "Take That" dainininkas Gary Barlow.

"VW Caravelle" renkasi ne tik įžymybės. Paprasti automobilininkai šį modelį renkasi ieškodami ir didesnei šeimai tinkamos transporto priemonės, ir galvodami apie racionalią alternatyvą limuzinams ar vienatūriui. Šiame modelyje pakankamai erdvės septyniems žmonėms ir jų bagažui. Patrauklumo "Caravelle" suteikia ir solidi gama galingų, ekonomiškų bei patikimų į šį automobilį montuojamų TDI variklių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių