Quantcast

„Aš – superhitas“ intrigos prasideda: skaistuolė Dovilė kursto aistras

  • Teksto dydis:

Šeštadienį verslo ir kultūros parke „Gariūnai“ startavo naujas muzikinis TV3 realybės šou „Aš – superhitas“. Net dešimt projekto dalyvių savo tiesiogiai transliuotus prisistatomuosius pasirodymus atliko su gyvo garso grupe ir iš karto pasibaigus tiesioginiam eteriui apsigyveno projekto patalpose.

Panašu, kad intrigos prasidėjo nuo pat pirmųjų dienų, o didžiausiu apkalbų objektu tapo vaikinų aistras kurstanti skaistuolė Dovilė.

Jau šį vakarą per TV6 realybės šou žiūrovai galės išvysti pirmąjį projekto dienoraštį ir svarbiausius pastarųjų dienų įvykius, tarp kurių – ir itin pikantiškos detalės.

Draugystę užmezgę du muzikinio šou dalyviai – Nerijus ir Koffas – naktį slaptai aptarinėjo skaistuole prisistačiusią balsingąją Dovilę. Akivaizdu, kad mergina patraukė vaikinų akį – kasdien net kelis kartus per dieną mankštinasi, daro seksualius tempimo pratimus ir špagatus.

Dar atrankose Dovilė prisipažino, kad iki šiol nėra turėjusi vaikino ir yra skaisti. „Man kažkaip gyvenime buvo visai kiti prioritetai. Kai buvau paauglė, man svarbu buvo tik mokslai, pažymiai, egzaminai ir nebuvo to laiko bernams. Man vaikinai nėra vertybė. Apie tai aš negalvoju. Mano visas gyvenimas yra muzika.“

Vieno pokalbio metu Dovilę Nerijus ir Koffas pavadino gražiausia projekto mergina, tačiau taip pat abejojo jos skaistumu ir tuo, kad gyvendama Danijoje ji dirbo padavėja. „Reikia jos paklausti kažko, ką žinotų tik padavėjos“, – strategavo vaikinai.

Tačiau tai ne vienintelė susibičiuliavusių vaikinų pokalbių tema – jie taip pat aptarinėjo kito dalyvio – jausmingojo Silvestro – lytinę orientaciją. Ar pasitvirtins vaikinų spėlionės, kad jis gali būti netradicinės seksualinės orientacijos?

Realybės šou „Aš – superhitas“ kūrėjai buvo teisūs teigdami, kad jau nuo pat pirmųjų dienų užvirs nuožmi kova, mat visi dalyviai tikrai išskirtiniai, o juo labiau, kad kovoti tikrai yra dėl ko. Šou laimėtojas namo išvažiuos su 10 tūkst. eurų prizu.

„Aš – superhitas“ dalyvius 24 valandas per parą filmuoja kameros. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio TV6 žiūrovai sužinos įdomiausius realybės šou dienos įvykius, specialiose radijo Gold FM laidose pirmadieniais–ketvirtadieniais 17.10 val. išgirs pokalbius su dalyviais, o kiekvieną šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, dalyviai susikaus išlikimo kovoje ir vienam iš jų teks atsisveikinti su projektu.

„Aš – superhitas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV6.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Atpimpinciau

Nematau kuo čia džiaugtis

Nematau kuo čia džiaugtis portretas
ar Jums smegenų atrofija,, nes tai patys kvailiausi irnuobodžaisi taip vadinami projektai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių