Quantcast

„Aš – superhitas“ finalininkė Dovilė: „Gariūnai“ man buvo tapę namais

  • Teksto dydis:

Pasibaigus muzikiniam TV3 realybės šou „Aš – superhitas“, 23-ejų ekscentriška keistuolė Dovilė iškart susikaupusias emocijas išliejo savo socialinio tinklo paskyroje ir išskubėjo į gimtuosius Šiaulius. Finale antroje vietoje likusi žiūrovų numylėtine atvira – dar norėtų sugrįžti į realybės šou.

Tačiau per plauką projekto nugalėtoja netapusi Dovilė tikina, kad ji jau laimėjo – nuėjo iki pat šou superfinalo. „Keista... Man tie „Gariūnai“, tos patalpos, kuriose mes gyvenome, jau buvo tapę namais. Aš lengvai prie visko priprantu, todėl pasiilgstu tų pirmadienių, kai žiūrėdavome šeštadienio pasirodymų pakartojimus, pasiilgau repeticijų, zbitkų, žmonių. Ypač pasiilgstu, kai mus rytais žadindavo su muzika. Neneigsiu, kad buvau pasiilgusi ir tiesiog ėjimo gatve su ausinukais. Ir ten buvo gerai, ir čia“, – atslūgus emocijoms po realybės šou finalo kalbėjo Dovilė.

Ten buvome saugiame burbule, be televizijos, be nieko. Mums nereikėjo niekuo rūpintis, tik paruošti gerą pasirodymą. Dabar užgriuvo realybė.

Realybės šou atrankose mergina komisiją sužavėjo ne tik išskirtiniu balsu, bet ir drąsa – pademonstravo špagatą. Jau pirmoje projekto laidoje kompleksų neturinti Dovilė prisipažino, kad iki šiol nėra ne tik turėjusi vaikino, bet ir vis dar yra skaisti, todėl kiti šou dalyviai ją pakrikštijo skaistuole.

Tačiau nepaisant apkalbų, Dovilė tikina, kad realybės šou jai davė labai daug: „Supratau, kad nereikia užsisėdėti vienoje vietoje, reikia išbandyti skirtingus dainavimo stilius ir išeiti iš savo komforto zonos. Projekte ne tik susipažinau su fainais žmonėmis, muzikantais, mokytojais, kurie mums bandė perteikti savo patirtį, bet ir sustiprėjau kaip asmenybė, užsiauginau storą odą, išmokau nereaguoti į kitų subjektyvius komentarus.“

Vos projekto nugalėtoja netapusi Dovilė tikina, kad ji jau laimėjo. „Aš taip ir galvojau, kad Silvestras laimės. Mano akimis, jis turėjo daugiausiai gerbėjų. Jis fainas, tai kodėl už jį neturėjo balsuoti? Džiaugiuosi už jį. O man laimėjimas yra jau tai, kad nuėjau iki pat superfinalo“, – šypsodamasi sakė mergina.

Iki realybės šou Dovilė dvejus su puse metų gyveno Danijoje, kur studijavo verslą, galiausiai supratusi, kad trokšta pamatyti pasaulį, susidėjo daiktus ir viena iškeliavo ieškoti savęs. Mergina per penkis mėnesius išmaišė ne tik pusę Europos, bet lankėsi ir Puerto Rike, Niujorke bei Los Andžele.

Keliauti mėgstanti Dovilė netrukus ir vėl krausis lagaminus ir vyks į projekte laimėtą kelionę. Į 5 žvaigždučių viešbutį Turkijoje mergina keliaus su seserimi. „Žmonės man priminė, kad aš laimėjau kelionę į Turkiją, tai teko pagalvoti, su kuo į ją vyksiu. Manau, imsiu sesę. Ji man labai padėjo su socialiniais tinklais, kol buvau uždaryta realybės šou. Be to, mes labai retai matomės, todėl ši kelionė – puikus laikas pabūti su artimu žmogumi“, – džiaugėsi Dovilė.

Nuo šešerių metų chore dainavusi, o po to privačiai džiazinio dainavimo besimokiusi Dovilė savo namuose Šiauliuose turi įsirengusi studiją, kur kuria ar perdainuoja bei įrašinėja dainas ir talpina jas internete. Mergina juokiasi, kad jos gerbėjų armija jau didėja, mat po šou ji susilaukė ir draugauti norinčių vaikinų žinučių: „Kažkiek buvo tokių žinučių, bet aš to labai rimtai nepriimu. Mano galvoje visai kiti dalykai – muzika ir sportas.“

„Ten buvome saugiame burbule, be televizijos, be nieko. Mums nereikėjo niekuo rūpintis, tik paruošti gerą pasirodymą. Dabar užgriuvo realybė. Kaip tik ruošiuosi persikraustyti į Vilnių, nes viskas čia – televizija, radijas, visas veiksmas sostinėje“, – ateities planais dalijosi Dovilė. Muzikali mergina tikina, kad apie ją dar išgirsime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių