Quantcast

Sunegalavęs A. Tapinas pranešė apie saviizoliaciją

  • Teksto dydis:

Žinomas žurnalistas ir visuomenininkas Andrius Tapinas ketvirtadienį pranešė pajutęs į peršalimą panašius simptomus. Dėl šios priežasties jis nusprendė atlikti COVID-19 testą, o iki tol, kol bus gautas jo atsakymas, izoliuotis namuose.

Žinia apie negalavimus žinomas vyras pasidalijo spalio 22 dieną socialiniame tinkle „Facebook“. Čia jis rašė:

„Gyvenam tokiais laikais, kai gali planuoti kiek nori, o viskas apsivers aukštyn kojomis. Vakar pajutau peršalimo simptomus – kosulys, kaulų laužymas ir panašiai. Įprastu metu būčiau pririjęs vaistų ir išėjęs ant scenos, ne pirmas kartas, kada eini sirgdamas. Bet šį kartą esant galimybei, kad čia gali būti ir ne peršalimas, būtų labai neatsakinga išstoti prieš pilną salę žiūrovų“, – mintinis apie esamą situaciją socialiniame tinkle dalijosi A. Tapinas.

Savo įraše žurnalistas ir visuomenininkas pranešė ir tai, kad dėl pastarosios priežasties teko atšaukti renginį Gargžduose, už kurį sumokėti pinigai visiems bus grąžinti. 

Tačiau debatai šį vakarą įvyks tik juos, pasak A. Tapino, moderuos jo kolega Ignas Grinevičius, kuris be viso to sės ir prie šios savaitės „Laikykitės ten“ vedėjo stalo ir apžvelgs įdomiausias vienmandates dvikovas.

„O aš užsiregistravau į mobilųjį punktą, izoliuojuosi iki kol bus gautas COVID-19 testo rezultatas, tad galimas dalykas, kad antrojo turo rinkimų naktį vesiu iš virtuvės su čiaupu“, – svarstė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

727

727 portretas
Kokia netektis šou verslui... Pasitraukė iš TV ekranų dar vienas hemorojaus veidas...bet jis dar sugrįš....

vyras

vyras portretas
laikykis , Andriau, - laukiam sugrįžtant ir nekreik dėmesio į visokių "šliurių", "ligonių " ir tikrų ligonių komentarus....

Jona

Jona portretas
Bet taip nusitriedes tas veikejas matyt bus aleliuja
VISI KOMENTARAI 91

Galerijos

Daugiau straipsnių