Quantcast

Sukrečiantis R. Antonovienės elgesys: pusnuogė girta moteris plūdosi prie vaikų

  • Teksto dydis:

Žiniasklaidą pasiekė vaizdo įrašas, kuriame alkoholio padauginusi daugiavaikė motina Rima Antonovienė pusnuogė sėdi lovoje, keikiasi, rėkauja, o visą šį vaizdą stebi ir galimai filmuoja jos ir jau mirusio Vido Antonovo vaikai. 

Kaip praneša portalas delfi.lt, šią situaciją aiškinasi Vaiko teisių apsaugos darbuotojai. Tiesa, apie ją specialistai sužinojo anksčiau.

„Aš pykstu ant tavęs“, – tokia berniuko frazė girdima vaizdo įraše. Į tai R. Antonovienė atsako, kad vaikas esą turėtų parodyti, kaip ją gerbia.

Vaizdo įraše vaikai kalba, kad jų mama turi problemų su alkoholio vartojimu. 

Vaizdo įraše tik apatinius drabužius vilinti moteris garsiai dainuoja dainą, netrūksta keiksmų.

„Žinai, kodėl šiandien parvažiavau? Todėl, kad noriu savo vyrą iš*****“, – vaizdo įraše šūktelėjo R. Antonovienė.

„Dėjau ant tavęs, mano meile, sūnau“, – toliau garsiai rėžė ji.

Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus atstovai patikino, kad dėl šios konkrečios situacijos jau buvo imtasi reikiamų priemonių. Anot specialistų, minimai šeimai taikoma Atvejo vadyba ir savivaldybės paskirtas atvejo vadybininkas kartu su kitais specialistais teikia pagalbą ir socialines paslaugas.

Pati R. Antonovienė tvirtina, kad įrašui dveji metai ir tai yra bandymas jai pakenkti. Jis neva buvo nufilmuotas po pasisėdėjimo su kaimyne, kai ji padaugino alkoholio.


Šiame straipsnyje: Rima Antonovienėsmurtas prieš vaikuspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
labai svarbi naujiena Lietuvai. Kauno diena tokias asabas labai vertina,aprašinėja kiekvieną jų žingsnį,nes tai priskiriama prie elito gyvenimo ir veiklos.Skaitytojai turi viską žinoti apie antonovą ir antonovienę

Anonimas

Anonimas portretas
Man šlykštu, kai tie patys žurnalistai, prei gyvo Antonovo vos ne pelenės rolėje laikė Antonovienę, dabar bando sumaišyti su purvais. Žinote imu nekesti žurnalistikos

.

. portretas
kiek dar visi rasys sita straipsny
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių