Quantcast

Su mylimuoju gyvenantis N. Bierancas: valstybei sumoku daug mokesčių, bet vienodų teisių neturiu

  • Teksto dydis:

Netrukus Seimas žada svarstyti partnerystės įstatymo projektą,  dėl kurio jau dabar kyla aršios diskusijos, mat juo siekiama įteisinti  ir netradicinės orientacijos žmonių sąjungas. Įstatymo iniciatoriai sako, kad toks įstatymas būtinas, nes turi apsaugoti ir homoseksualias poras. Priešininkai oponuoja, kad toks įstatymas yra kėsinimasis į tradicinę šeimą ir klausia, ar homoseksualams bus leista tuoktis ir auginti vaikus.

Laidoje „Bučiuoju, Rūta“ savo nuomonę šiuo klausimu išsakė ir nuomonės formuotojas ir fotografas Naglis Bierancas, po vienu stogu gyvenantis su mylimuoju, fotografu Luku Griciumi.

Jis viešai prisipažįsta, kad yra homoseksualus, o garsiai prabilęs apie šiltus jausmus L. Griciui sulaukė ne tik gražių palinkėjimų, bet ir itin piktų žodžių ir net grasinimų.

„Mes gyvename savotiškame burbule ir kai gyveni tarp savo draugų, atrodo, kad viskas yra gerai. Tik, kai pradedi skaityti komentarus po feisbuko straipsniais, grupėmis, kur žmonės lieja savo pyktį ir neapykantą, tada supranti, kad tikrai gyveni burbule. Ką rašo? Tai py***, gaidžiai, duskit, mirkit, lochai, iškrypėliai, atiduokit vaikams vaivorykštę“, – N. Bierancas teigė, kad tokia situacija jį liūdina, nes labai gaila matyti visuomenę, susiskaldžiusią į dvi dalis.

„Aš, atrodo, niekam blogo nedarau, neateinu į tradicinę šeimą ir neatiminėju jų vaikų. Aš neatimu iš žmonos jos vyro. Aš nieko blogo nedarau, bet toks jausmas, kad mes esam didžiausias, nežinau, Lietuvos, o gal ir pasaulio blogis“, – vyras teigia nesuprantantis, kodėl prieš juos taip yra kovojama. 

Kodėl aš negaliu susituokti? Negaliu to, ką gali eilinė, tradicinė pora. Tai tada duokite man mokėti mažiau mokesčių, kaip tokiam ne viską iki galo gaunančiam. Nes moku pilnai už viską, bet pilno paketo negaunu.

„Aš Lietuvai, valstybei, sumoku labai daug mokesčių. Iš tikrųjų, labai daug. Bet vienodų teisių, kaip turi vadinamoji tradicinė šeima, aš neturiu. Kodėl aš negaliu susituokti? Negaliu to, ką gali eilinė, tradicinė pora. Tai tada duokite man mokėti mažiau mokesčių, kaip tokiam ne viską iki galo gaunančiam. Nes moku pilnai už viską, bet pilno paketo negaunu“, – sakė N. Bierancas.

Ar N. Bierancas ir L. Gricius laiko save šeima? „Mes dabar gyvename kartu, turime bendrą buitį. Man jis tikriausiai šiuo metu yra šeima. Tik, kad ta šeimos samprata dabar tokia keista ir iškreipta. Nes  rėkia, kad jie negali pasidaryti vaikų, vyras su vyru gi vaiko nepasidarys. Tačiau kartais net gi vyro ir moters pora negali turėti vaikų. Tai jie irgi nebe šeima?“ – retoriškai klausė pašnekovas.

Pasiteiravus, ar jis įsivaizduoja save tėčio vaidmenyje, N. Bierancas teigė, kad būtų geras tėtis, o jo antroji pusė taip pat puikiai sutaria su vaikais. „Tikrai įsivaizduoju. Manau, būčiau labai geras tėtis. Lukas taip pat gerai sutaria su vaikais, tad jis irgi būtų geras tėtis“, – laidoje „Bučiuoju, Rūta“ sakė N. Bierancas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Kokiu tu vargeta teisiu neturi Paaiškink tas teises moki mokesčius kaip ir visi neleidžia ženitis su ožka ar kas ten tavo panelė koks gyvunėlis o kur jo teisės Ar koks išprievartautas nesubriendes jaunuolis tai teismo reikalas Šudo maišimas tai AIC kuris plinta tarp homo ir užnešamas kitiems tas jusu daug partneriu turėjimas platina liga ir pavojus jauniem nesubriandusiem jaunuoliam kuriuos viliojat pinigais ypač iš biednu šeimu

zoofilai, pedofilai, nekrofilai

zoofilai, pedofilai, nekrofilai portretas
Taip pat sumoka mokescius, bet kol kas dar nereikalauja visu teisiu, todel kad tokiu nera. Kokiu teisiu tu nori?? Teisiu i normalia seima?? Jai ta norejai pasakyti, tai net nera ka su tavim diskutuoti, diagnoze , psichikos sutrikimas, laikas gyditis!!!

turite

turite portretas
visas teises, nemeluokite. Net gimdyti jums niekas nedraudžia. Jei tik pajėgsite. .
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių