Quantcast

Į Lietuvą atvyksta išskirtiniai šokėjai – moterų laukia aistringas šou

  • Teksto dydis:

Vasario mėnesį Lietuvoje sprogs tikra seksualumo bomba. Į mūsų šalį atvyksta striptizo šokėjų grupė „California dreams“. Svečiai iš Čekijos žada nepamirštama šou. Jame susipins nuotaikinga muzika, nepriekaištinga choreografija, kvapą gniaužiantys kūnai ir nevaldomos aistros. Kam teko lankytis striptizo pasirodymuose, žino, kad jų metų netrūksta ir humoro elementų, šokėjų krečiamų pokštų.

„California dreams“ įkūrėjas – puikiai striptizo pasaulyje garsus šokėjas, pasivadinęs slapyvardžiu Diesel. Jis keletą metų gyveno Los Andžele, kur šoko garsioje vyrų striptizo grupėje „The Hollywood Men“. Šie Holivude pasirodymus rengiantys raumeningi šokėjai iš proto išveda visas šou išvydusias moteris ir Amerikoje yra tikros žvaigždės. Pasisėmęs neįkainojamos patirties, šokėjas grįžo į Europą. Prahoje jis subūrė „California dreams“ šokėjų grupę, kuri jau ne pirmą kartą džiugins lietuvių akis.

Renginio organizatoriai pastebi, kad lietuvės tampa vis drąsesnės. Į striptizo šou ateina ne tik draugių kompanijos, bet ir mamos su dukromis, bendradarbės. Žinoma, populiariausia yra švęsti mergvakarį striptizo renginyje ir prieš vestuves pasinerti su artimiausiomis bičiulėmis į nepamirštamą reginį.

Kartu su svečiais iš Čekijos scenoje pasirodys ir striptizo pasaulio pažiba. Moterų aistras įplieks striptizo šokėjas iš Prancūzijos – Kenzo. Jis jau du kartus yra laimėjęs pasaulinį vyrų erotinių šokių čempionatą, tad tikrai žino, kaip scenoje surengti nepamirštamą šou.

„California dreams“ ir Kenzo pasirodymus surengs net trijose miestuose. Klaipėdoje striptizo šokėjai pasirodys vasario 2 d., naujojoje Klaipėdos piliavietės salėje. Vasario 3 d. šokėjai lauks gerbėjų Vilniuje, koncertų salėje „Vakaris“. Kaune svečiai iš užsienio lankysis vasario 4 d., „Renginių oazėje“. Bilietais prekiauja „Bilietai.lt“.

„Labai smagu, kad striptizo šou Lietuvoje sulaukia didelio susidomėjimo. Moterys tokiuose renginiuose atsipalaiduoja, pamiršta darbo, namų rūpesčius. Pakviestos šokėjų, jos drąsiai lipa į sceną ir įsilieja į striptizo pasirodymą. Atsiranda tokių drąsių žiūrovių, kurios scenoje pasirodo ne prasčiau nei patys šokėjai. Įsijaučia į numerį, savimi pasitiki, pasiduoda šokėjų skleidžiamai aistrai. O jei dar viską nufilmuoja prie staliuko sėdinčios draugės, atsiminimai lieka visam gyvenimui“, – pasakoja renginio organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
senos tarkos kurios tik mato šiknas vaikų ir vyrą,kuris nemato savo pimpalą per pilvą tai taip šneka :D esat senos ir tupekit namuose, ne kiekvieną dieną pamatysi tokį show, kuriame yra daug šokių. O jūs smirdėkit savo namuose

PAMIRSTA NAMU RUPESCIUS...

PAMIRSTA NAMU RUPESCIUS... portretas
Na zinoma, tos kur tik ir gyvena erotiniu fantaziju pasaulyje,tai jau tikrai ju galvelese nera vietos namu rupesciams ir atzalu auginimui,kai apatine kuno dalis nuolat kaista

Anonimas

Anonimas portretas
Normalios tikrai neis o nusivylusios namu seimininkes ir skarbonkes tai apsilankys
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių