Quantcast

Startuoja didžiausias vasaros nuotykis – projektas „Meilė be sienų“: pirmoji serija pažers staigmenų

  • Teksto dydis:

Liepos 5-ąją startuoja didžiausia vasaros naujiena – tikriausių jausmų kupinas realybės šou „Meilė be sienų“, kuris pakvies žiūrovus kartu su projekto dalyviais pasinerti į labiausiai intriguojantį ir nepamirštamą meilės nuotykį. O pirmojoje laidoje – netikėtos staigmenos.

Projektas sujungs dvi šalis – vaikinus iš Lietuvos ir merginas iš Ukrainos. Ir nors dalyviai kalbės skirtingomis kalbomis, meilei, užburiančiam flirtui ir to vienintelio ar vienintelės paieškoms, tai tikrai nesukliudys.

Pirmoji „Meilė be sienų“ laida bus ypatinga ir kur kas ilgesnė, nei tos, kurios seks po to. Specialioje šiandienos serijoje – ne tik įspūdingas visų merginų ir pirmųjų vaikinų dalyvių prisistatymas, bet ir pažinties vakaras – galbūt pirmosios kibirkštys tarp dalyvių įsiplieks jau šiandien?

Pirmojoje laidoje, kurios žiūrovai laukia su nekantrumu, pasirodys ir trys pirmieji dalyviai vaikinai. Visi jie – skirtingi ne tik išoriškai, bet ir savo vidumi. Projekte jie žavės ir savo jautrumu, ir įspūdingais raumenimis ar merginas kvatoti priversiančia iškalba. Tačiau ar merginos susižavės jais visais?

Jau daugiau nei savaitę, projekto dalyvių istorijos buvo atskleidžiamos naujienų portale tv3.lt. Atviruose interviu jos prabilo apie savo svajones, skaudžius išgyvenimus, asmenines dramas ir įspūdingus pasiekimus. Ir nors visos jos yra tikros romantikės, kartu pripažįsta ir tai, kad sužavėti jas ne taip paprasta – vaikinams keliami išties aukšti reikalavimai.

Net devynios žavios merginos atvyksta iš Ukrainos, kad čia, Lietuvoje, galėtų sutikti antrąją pusę. Vienos jų jau kelis metus susitikinėja tik su užsieniečiais, o kitos tiesiog neatmeta galimybės, kad jų antroji pusė nebūtinai turi būti iš jų miesto. Kai kurios atvirauja, kad ištekėti, sutikus tinkamą žmogų, galėtų nors ir šiandien. Kitos, po anksčiau nenusisekusių santykių, į vestuves žiūri atsargiau – pirmiausia vaikinas turėtų kaip reikiant apversti jų pasaulį ir paliesti širdis.

Pirmoji, ypatinga ir kur kas ilgesnė „Meilės be sienų“ serija bei dalyvių prisistatymas – jau šiandien, 19.30 val. per TV3 ir Go3.


Šiame straipsnyje: meilė be sienųrealybės šou

NAUJAUSI KOMENTARAI

Juste

Juste portretas
Kurvos visos

kauniete

kauniete portretas
TAM ŠOU DALYVAUJA TIK VISIŠKI LIETUVOS LIURBEI NEI VIENAS TIKRAS VYRAS VAIKINAS I TA CHACHLIATINOS ŠOU NET GĖDYTUSI EITI GABRIO PAMESTOS UK PROSTITUTĖS LIETUVOS DEBILIUKAM

yja

yja portretas
o kodėl ukrainietės, savų merginų nėra? Va musulmonų padavė tūkstančius, gal juos tada į televiziją? Kol jauni jie gražūs ir liežuviai gerai paploninti-čiulba ulba suokia
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių