Quantcast

Stano apie komentarus po galimo smurto prieš V. Siegel: damos, negi manote, kad jūsų niekas nemuš?

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą plačiai nuskambėjo žinia apie tai, kad žinomas verslininkas Laurynas Suodaitis galimai smurtavo prieš savo žmoną ir sūnaus motiną Viktoriją Siegel-Suodaitę. Atlikėjas Stanislovas Stavickis-Stano neslepia, kad jį nustebino ne pats smurto atvejis, bet Lietuvos žmonių reakciją į skaudų įvykį.

Žinomas atlikėjas apie tai išsakė savo nuomonę feisbuke. 

„Labas, mano miela galvažudžių ir sadistų tauta... Pažiūrėkite, moterį galimai sumuša vyras ir prie visų straipsnių ne ašarėlės sudėtos, o žvengas ir laikai!

Aš nežinau, kas nutiko Viktorijos namuose.

Bet kas nutiko mūsų galvose, jei mes žvengiam ir džiaugiamės skaitydami apie galimai sumuštą moterį, dviejų vaikų mamą?“ – žinomas atlikėjas kreipėsi į tautą ir vardino galimas tokios reakcijos priežastis: „Nes ji pati savo foto deda į instagramą? Nes yra graži? Nes turi pinigų? Nes pasakojo apie gerus santykius? Tai dėl to ji verta patyčių, sudubasinimo?“ – klausė Stano. 

„Tuos laikus daugiausia dėjo moterys... Damos, nejaugi jūs manote, kad komentarais skatindamos agresiją kaip nors pačios jos išvengsite? Kad jei nesate tokios pat gražios ir žinomos, jūsų niekas nemuš? Neturi būti smurto mūsų visuomenėje. Netoleruokime jo visai. Nesvarbu, ar sportininkas daužo paauglį, ar vyras daužo Viktoriją. Gaunam į dantis mes visi...“– nenuginčijamu argumentu  įrašą socialiniame tinkle  baigė Stano. 

 


Šiame straipsnyje: Stanislovas Stavickis-StanoViktorija SiegelLaurynas Suodaitispagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Linksmoji Jadzė

Linksmoji Jadzė portretas
Draugai ! Atleidžiame visus padaužymus ,nesusipratimus bei TV 3 pagalbų kvietimus .Čia gi yra normali tradicinė šeima , prieglobstis , namų ūkis .Vyras su moterimi .............. Man tai baisu, kai Zoselė su Daivute . Aš jų bijau. Aš ir gėjų bijau. Didieji nuomonės formuotojai bijo ----- Gražulis bijo. Ir Šustauskas . Gal net pats Meras ?

Anonimas

Anonimas portretas
Damų niekas nemuša, o va kiaunėms būna, pasitaiko…

kaipgi be stano

kaipgi be stano portretas
Kaipgi be šito visažinio. Visur turi įsikišti ir pareikšti savo "neklystančio" nuomonę. Ar nepagalvoji, kad kartais atrodai, švelniai tariant, juokingas?
VISI KOMENTARAI 84

Galerijos

Daugiau straipsnių