Quantcast

Stano nusprendė paatvirauti: panašu, kad dabar visos mano svajonės išsipildė

  • Teksto dydis:

Dainų autorius, muzikos prodiuseris Stano pripažįsta, kad pastarieji metai jam nebuvo lengvi. „Mano tikslai šiuo metu yra labai mažyčiai ir kartu labai dideli. Aš nebeplanuoju gyvenimo metams ar penkmečiui į priekį. Džiaugiuosi šiandien diena, džiaugiuosi rytojumi ir man to užtenka. O iš tikrųjų būtų labai faina, jei mano draugas Deivydas Zvonkus metus su manimi lankytų sporto klubą“, – humoro nestokoja Stano.

Antrą dešimtmetį pramogų pasaulyje besisukantis Stano jaunystėje turėjo visai kitokių planų, kurie ilgainiui buvo numesti į šoną. Šiandien jis džiaugiasi, kad viskas, ko jis kada nors norėjo, pasiekta. „Panašu, kad dabar jau visos mano svajonės išsipildė. Pradinis noras buvo būti rašytoju, tačiau vėliau savo šį norą buvau pamiršęs. Pasinėriau į muzikos pasaulį. Atėjo laikas ir pagaliau, prieš beveik du mėnesius, išleidau savo biografinę knygą „Kodėl aš?“, – džiaugsmo neslepia Stano.

Knygoje aprašęs visą savo tikėjimą, baimę ir įtampą, Stano itin subtiliai ir jautriai papasakoja, ką jam reikėjo išgyventi sunkiausiu ligos etapu. Tačiau nei savo kūrinyje, nei atvykęs į LNK interneto portalo laidą „Atsakyk“ Stano neprarado humoro jausmo.

„Nė vienas klausimas manęs nesutrikdė. Eidamas į laidą pasiryžau, kad būsiu atviras ir nieko neslėpsiu. Nieko blogo gyvenime nesu padaręs. Čia, kaip su mokesčiais ar vidaus saugumo departamento įstatymais. Tai jeigu neturi ko slėpti, tai turi sau tai pripažinti“, – juokiasi dainininkas

Didžiausios Stano asmeninio gyvenimo paslaptys – laidoje „Atsakyk“.


Šiame straipsnyje: Stanolaida AtsakykStano knyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių