Quantcast

Stano iš N. Bunkės gavęs vainiką sutriko: jaučiuosi keistai

  • Teksto dydis:

Sparčiai artėjančios gražiausios metų šventės ne vienam tampa ir dideliu galvos skausmu. Kaip joms pasiruošti? Ką dovanoti artimiesiems? Kokiais patiekalais nukloti stalą ir galų gale, ką veikti per šventes, kad jos įsimintų ilgam. Jau šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“ – originalūs atsakymai į svarbiausius šventinius klausimus.

Virtuvės šefas Rokas Galvonas pasirūpins, kad kiekvienuose namuose šventinis stalas būtų spalvingas, patiekalai – tradicinė silkė, kisielius ir kepta antis  –suskambėtų naujai, o, svarbiausia, kaip Kalėdų stalui neišleisti didelių sumų. „Skaniai papietauti už 30, 50 ar 80 eurų visai šeimai tikrai įmanoma“, – sako Rokas ir specialiai „KK2 penktadieniui“ ruošia šventinį meniu, kurį pristatys šį vakarą.

Aktorius bei išradėjas Viačeslavas Mickevičius, norėdamas sukurti šventinę nuotaiką, pats sukonstravo Kalėdų senelio roges. Aparatas – įspūdingas. Jis ne tik važiuoja, jame groja muzika, bet ir yra specialūs dūmų efektai. „Noriu savimi papuošti miestą“, – pasakos aktorius, kuris jau šiomis dienomis, tiesiai iš „KK2 penktadienio“ studijos su rogėmis išriedės į miestą ir visiems jo svečiams sukurs neužmirštamus įspūdžius.

Dovanų ekspertė Natalija Bunkė pasidalys idėjomis, kaip nebrangiai ir originaliai pasveikinti savo draugus, šeimos narius, artimuosius. Natalija nelėps, kad daugybę dovanų ji sukuria pati. „KK2 penktadienio“ studijoje įsikurs specialios N. Bunkės dovanų dirbtuvės, kuriose sukurtą Kalėdų vainiką dainininkė nuspręs įteikti geram savo draugui Stano. „Keistai jaučiuosi... Tik pagalvokite, Natalija man, sergančiam žmogui, padovanojo vainiką“, –  laikydamas rankose Natalijos dovaną sakė Stano.

Gražiausias šventines akimirkas laidoje prisimins ir baleto artistas Nerijus Juška su žmona Agne, dainininkas Dainotas Varnas, Iglė Bernotaitytė, Tadas Juodsnukis. O jauniausiąja Lietuvos ragana tituluojama Neringa Saladžė atskleis, kaip Kūčių ar Kalėdų burtai gali prišaukti laimę, padėti susirasti porą ar užsitikrinti finansinę sėkmę.

„KK2 penktadienis“ – jau šį vakarą 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių