Quantcast

Stano ir D. Zvonkus pristato naują dainą „Apsėklintojas Petras“

  • Teksto dydis:

"Tos istorijos niekaip negalėjome praleisti pro akis ir ausis" –  pasakoja Deivydas Zvonkus ir Stanislavas Stavickis - Stano, pristatinėdami savo naujausią kūrinį "Apsėklintojas Petras". 

Kaip rašoma pranešime spaudai, šmaikščiai apdainuojantys Lietuvos aktualijas kompozitoriai klausytojams siūlo vasarišką, devyniasdešimtųjų stiliaus dainą, kurioje ironiškai nupasakoja skandalingo politiko Petro Gražulio meilės nuotykius.

"Petrai, linkime tau vyriškai ir garbingai susitvarkyti su susiklosčiusia situacija. Norim tikėti, kad pavyks, juk  tu vienas turi tiek pat vaikų, kiek ir mes abu. Tuo tarpu lėliuko mamytei siunčiame šilčiausius linkėjimus. Daug sveikatos, kantrybės, ramių naktų ir atsiprašom už visą vyrišką giminę," – sako kompozitoriai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pati kalta, ko lindo prie senio, gudri, oi gudri lape, pinigų užsimanė, nieko Petrai ne nusileisk, protinga merga su seniu neguls

as

as portretas
Teisingai..kur pono atsakomybė?

Miglė

Miglė  portretas
Siaubingai pikta dėl šios š dainos. Ar autoriai nepagalvojo kad tas vaikas gali visą gyvenimą būti pasmerktas patyčioms??? Ir patys vaikus auginat, o smegenų neturit nei vienas!
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių