Quantcast

Skyrybas išgyvenantis V. Bareikis gerbėjams linkėjo meilės: tai išgelbės pasaulį

  • Teksto dydis:

Paskutinėmis praėjusių metų dienomis multitalentingo atlikėjo Vido Bareikio gerbėjai patyrė euforiją jo didžiausiame koncerte „Ežero dugne“, įvykusiame Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šiandien pristatomas šį išskirtinį renginį įamžinęs filmas, susuktas pavydėtinos ramybės užkulisiuose ir plyštančių emocijų salėje.

„Jūs nesiparinkit, aš viską padarysiu. Bus gerai! Ne prabėgam tas 3,5 valandos, o pabūnam“, – savo komandai arenos persirengimo kambaryje linksmai kalbėjo V. Bareikis. O už durų jau ošė tūkstančiai žmonių, laukdami didžiojo šou, kuris netrukus buvo su kaupu išpildytas. Vidas parodė turintis tvirtus raumenis, visomis prasmėmis. O publika jį nešiojo ant rankų, taip pat – tiesiogine prasme.

Įspūdingi šviesos sprendimai, 6 scenos, 100 ant jų dirbančių žmonių: net trys būgnininkai, šokėjos, pučiamųjų orkestras, VB Gang‘as, plikiai, kolegos atlikėjai – „8 Kambarys“, Monika Linkytė, GJan.

Stebint visa tai, nelengva būtų sutikti su Vido naujojo hito „Pažiūrėk į mane, mama“ eilute: „Tai, kuo niekas netikėjo, pavyko paprastai“.

V. Bareikis nuolat pasirodymus pabaigia pusnuogis – tai jau tampa tradicija. Tačiau Kauno „Žalgirio“ arenoje išsirengė ne tik jis, bet ir publika. Žmonės jautėsi lyg kosmose, šoko taip, kad patys stebėjosi ir sprogdino „Instagram“ efektingomis šou nuotraukomis.

Iškart po renginio, Vido gerbėjai „Ežero dugne“ vadino geriausiu metų koncertu. O pats atlikėjas, po įdėto milžiniško darbo gerai pailsėjęs Los Andžele, žada netrukus atskleisti artimiausius 2020 metų planus.

Sausio 31 dieną V. Bareikis sugrįš į Kauno „Žalgirio“ areną – ten vyks Lietuvos muzikos apdovanojimai „M.A.M.A 2019“. Atlikėjas nominuotas net 5 kategorijose.

Na, o šiandien pasirodė jo areninio koncerto filmukas, kuriame įamžintos gražiausios didžiojo šou akimirkos bei nuskamba paties V. Bareikio sveikinimas klausytojams. „Naujųjų metų proga visiems jums palinkėčiau: mylėkit ir būkit mylimi. Tai yra pats svarbiausias dalykas, nes meilė ir didelės, atviros širdys išgelbės pasaulį“, – sakė atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasauli

pasauli  portretas
ne meile isgelbes,o smegenys,deje ju nerasta.

tustybiu

tustybiu portretas
tustybe ,be balso,hebra kita kart negaudykit,bet koks atlikejas tokia ir publika ,beklausiai ir kaip Landzberg. sake : avinu banda,teisus profesorius turbut ?

fds

fds portretas
ir kas ten eina ziuret ,kas per liaudis, suda rodo pilna arena
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių