Quantcast

Skyrybas išgyvenanti R. Ščiogolevaitė kreipėsi į antstolį: sutuoktinio laukia teismas

  • Teksto dydis:

Skyrybas išgyvenanti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė kreipėsi į antstolį, o pastarasis ieškovės valia – į teismą, kad atlikėjos vyrui Rolandui Damijonaičiui būtų iškelta nauja byla ir galbūt netgi skirta bauda, informuoja portalas 15min.lt.

Antstolio teigimu, spręsti dėl baudos skyrimo yra teismo prerogatyva.

Kaip nurodoma portale 15min.lt., naujasis R. Damijonaičio laukiantis teismas susijęs su vaikais. Dėl šios priežasties ginčo detalės neviešintinos.

Kaip rašyta spalio viduryje, skyrybas išgyvenanti atlikėja R. Ščiogolevaitė į teismą padavė ne tik sutuoktinį R. Damijonaitį, bet ir jo motiną.

Kaip tąkart pranešė portalas alfa.lt, penkis vaikus auginanti dainininkė R. Damijonaičio motiną į teismą padavė dėl materialinio išlaikymo nepilnamečiams vaikams priteisimo iš senelių.

Primename, kad R. Ščiogolevaitės ir R. Damijonaičio skyrybos tęsiasi daugiau nei pusmetį – jau kurį laiką dainininkė teisme bando įrodyti, kad santuoka sugriuvo dėl sutuoktinio kaltės. Žinoma moteris ne kartą pasakojo, kad penkis vaikus auginti vienai yra labai sunku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senelė

Senelė portretas
Pavydi savo buvusiam vyrui, nes jis jau gyvena su kita. Seneliai turėtų vėl paduoti į tesimą dėl anūkų išlaikymo, nes Lietuvoje dar tokio įstatymo nėra, jau mūsų teismai prigalvos , nes čia R.š.

Pikta jau

Pikta jau portretas
teisingai, toks jau blogas vyras, o gimdė net 4 vaikus. O dabar verkia jai sunku ir sunku. . Pagailėkite jos. Priteiskime ir iš senelių pinigėlius. Atsirūgs jai tas dalykas. Nei vienas vyras jai netiks, nes blogas charakteris, o vaidina šventą...Tokio įstatymo nėra, ad seneliai išlaikytų anūkus...

manau

manau portretas
Problema yra ji pati... tegu eina pas psichlogus kol nevėlu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių