Quantcast

I. Stasiulytė ir D. Meškauskas pasuko skirtingais keliais

  • Teksto dydis:

Iškart po Valentino dienos paaiškėjo, kad skirtingais keliais suka viena ryškiausių pramogų pasaulio porų – aktorė Ineta Stasiulytė ir šokėjas Deividas Meškauskas.

Šią žinią portalui kauno.diena.lt patvirtino pats šokėjas.

„Su Ineta sutariame puikiai, esame geriausi draugai, džiaugiamės dukryte, dažnai laisvalaikį leidžiame kartu. Gyvenime būna visko, mums tiesiog nepavyko kartu gyventi. Esu laimingas, kad tikrai su Ineta išeina taip gražiai bendrauti, kad ir kas bevyko gyvenime, mes prisimename gražiausias mūsų akimirkas, mūsų kartu praleistą ilgą laiką. Tai vertiname. To, kas buvo, mes palaidoti ir užkasti negalime – gerbiame vienas kitą, o svarbiausia yra mūsų dukrytė“, – sakė D. Meškauskas.

Daugiau detalių apie skyrybas šokėjas nekomentavo.

Su I. Stasiulyte portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekti nepavyko – sprendžiant iš socialiniuose tinkluose aktorės keliamo turinio, šiuo metu ji išvykusi į užsienį.  

Primename, kad pora susipažino 2010 m. televizijos projekte „Šok su manimi“. 2018 m. I. Stasiulytė ir D. Meškausku susilaukė dukters Frėjos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Airinė

Airinė portretas
Na Jūs rašinėtojai ir įdomūs- apsuko galvą, apsuko galvą, tai kas per mazgotės tie vyrai, jeigu jie tos savo galvos nevaldo. Tada tikrai geriau vienai gyventi, nei su visą gyvenimą nesubrendančiu vyru.

Bent jau

Bent jau portretas
Išsiskyrė be purvo drabstymų. Protingi žmonės!

Sara,

Sara, portretas
Pastok su žvaigžde,
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių