Quantcast

Skiriasi stilistė, TV laidų vedėja A. Jagelavičiūtė ir verslininkas M. Volkus

  • Teksto dydis:

Šeštadienį stilistė, TV laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė savo feisbuko paskyroje pranešė, kad skiriasi su vyru Mantu Volkumi. Pora santuokoje išgyveno beveik šešerius metus - nuo 2013-ųjų metų gruodžio mėnesio.

A. Jagelavičiūtė neįvardijo, kokia buvo pagrindinė tokio sprendimo priežastis.

"Aš nežinau, kada ir kaip prasideda meilė. Ir kada ji baigiasi. Aš tikiu, kad meilė nesibaigia niekada. Tik tampa kitokia.

Mes su Mantu nusprendėme, kad mūsų supratimas apie laimę yra labai skirtingas. Bet laimė, ji - svarbiausia. Net jei nebegalime jos suteikti vienas kitam", - rašo Agnė.

Anot stilistės, du žmonės ir pradėti, ir baigti savo meilę turi dviese.

"Mantas pirmą dieną, kai susitikome man pasakė, kad niekada nebus viešumoje. Ir jis moka laikytis apsisprendimų kategoriškai. Taip ir darė. Mes niekada jūsų neprovokavome, todėl prašau ir toliau gerbti Manto teisę į privatumą. Mes nelaukėme žurnalistų vestuvėse, nelaukiame ir dabar", - priminė A. Jagelavičiūtė, kuri su verslininku M. Volkumi 2013-aisiais slapta susituokė Kėdainiuose.

Moteris tvirtina, kad nesupranta, kodėl žmonės sako, kad jų santuoka, kai griūna, buvo nelaiminga. 

"Manoji buvo laiminga nepaprastai. Laimės vardas Leonas.  Tikiu, kad  nors ir nebesame pora, mes visada būsime šeima. Mantai, atsiprašau tavęs. Atleidžiu ir sakau ačiū. Už tai, kad buvau laiminga. Nes buvau", - teigia Agnė ir užsimena, kad užuojautų nepageidauja.

Agnė ir Mantas augino sūnų Leoną, kurio susilaukė 2014 metų spalio 28 dieną.

A.Jagelavičiūtei santuoka su M.Volkumi buvo antroji. Prieš 15 metų ji buvo ištekėjusi už verslininko Vytauto Martinaičio, tačiau po poros metų išsiskyrė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šita kluika

Šita kluika portretas
vaiką be tėvo paliko.Turbūt šeima gerti trukdė..

Gaila tik

Gaila tik portretas
Kad išsigimėlį spėjo į pasaulį paleisti. Vaiką tėvui atiduoti auginti, nes idiotka močia nuglušins iki begalybės.

Piaras

Piaras portretas
Oi kaip faina, ir rašo, ir komentuoja. Aš ir vėl dėmesio centre.
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių