Quantcast

Skeptikų prognozės neišsipildė: realybėje šou gimusią meilę vainikavo vestuvės

  • Teksto dydis:

Prieš ketverius metus susitikę realybės šou „Du barai“ dalyviai Julius ir Viktorija pamilo vienas kitą iš pirmo žvilgsnio, tačiau ilgai slėpė savo jausmus, nes nuolat buvo persekiojami kamerų. Kai Julius pirmą kartą pabučiavo mylimąją, skeptikai teigė, kad ilgai kartu jiedu nebus, tačiau šios prognozės neišsipildė – pora prieš kelias savaites susituokė ir jau šį sekmadienį TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovai išgirs neeilinę judviejų istoriją, vertą romano.

Laidos vedėjos Kristinos Rimienės pašnekovė Viktorija nė neįtarė, kad realybės šou pakeis visą jos gyvenimą. Tai, kas turėjo būti smagiu nuotykiu, baigėsi gražiomis vestuvėmis.

Prieš kameras gimusi meilė

Viktorija neslepia, kad vos išvydusi Julių pajuto, kad jis taps jos vyru. Tuo metu ji turėjo širdies draugą, tad būta daug nerimo, blaškymosi ir sunkių akimirkų, tačiau sprendimą nulėmė nepaneigiami jausmai. Laidos žiūrovai turės galimybę prisiminti realybės šou akimirkas ir vėl pamatyti, kaip rutuliojosi poros santykiai.

„O Jėzau, kaip buvo baisu. Baisiausia gal buvo tas, kad žinai, jog visi viską mato, žinai, kad tave iš karto pakvies interviu, žinai, kad viskas bus labai viešai, sunku prieš kameras pasakyti kitam žmogui – aš tave palieku. Labai skauda ir jam, ir man. Buvo ir skaudu, ir sunku, ir liūdna, bet tuo pačiu gera, nes prasideda nauja draugystė, tie jausmai persipynė“, – apie savo psichologinę būseną tuo metu pasakoja Viktorija.

Julius labai gerbė Viktoriją, o šou dalyvių siekis išmesti ją iš projekto anuomet sukėlė vaikinui jausmų audrą – žiūrovai pamatė jautrų, iki ašarų susigraudinusį Julių, jau nebeslepiantį jausmų mylimai merginai.

Skeptikų prognozės

Žinoma, nemaža dalis žmonių tiesiog netikėjo poros jausmais ir manė, kad viskas surežisuota siekiant laimėti šou. Net pasibaigus filmavimams buvo manančių, kad dabar jiedu išsibėgios į skirtingas puses, tačiau šiandien visi skeptikai tyli, nes pora įrodė, kad viskas nuo pat pirmos akimirkos buvo tikra ir nesuvaidinta.

„Kai priėmiau sprendimą, nepažįstamų žmonių buvau išvadinta įvairiausiais žodžiais, buvo spaudimas, kaip galiu taip pasielgti, šiokia anokia, tačiau šeima mane visada palaikė“, – nelengvą metą prisimena laidos viešnia, šiandien paneigianti visas skeptikų prognozes.

Kameroms išsijungus – realybė

Viktorija neslepia, kad po šou laukė nelengvas persiorientavimo periodas, kai abu suprato, jog atėjo metas vaikščioti į pasimatymus, apsikeisti telefono numeriais, nors prieš tai tris mėnesius abu kartu gyveno ir sukosi bendroje buityje.

Tačiau ketveri metai prabėgo it akimirka, jiedu mėgavosi laiku kartu, o vestuvės vainikavo visą šią neeilinę meilės istoriją. Neįprastai susitikę jiedu ir susituokė kitaip – porą sutuokė vyriausioji Lietuvos krivė. Vestuvių akimirkas, kupinas nuoširdaus džiaugsmo ir meilės, galės išvysti ir laidos „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovai, su kuriais Viktorija pasidalys ir piršlybų istorija.

Julius, buvęs Europos mišrių kovų čempionas šiuo metu pasinėręs į begalę veiklų – studijuoja psichoterapiją, ūkininkauja, dirba grafikos dizaineriu, veda kikbokso treniruotes, tad akivaizdu, kad jaunas, energingas vyras, palikęs profesionalų sportą turi kuo užsiimti. Viktorija yra stilistė, kurianti savo internetinę platformą – „Vieno kavos puodelio istoriją“, dirba reklamos srityje ir veda renginius.

„Už jo per gerą širdį visiems. Iš tiesų jis visiems yra labai labai geras. Jis yra be galo atviros širdies ir man kartais norisi tą širdį laikyti, kad tik jos nesužeistų pasaulis...“, – atsiveria laidos viešnia, paklausta, už ką gi myli savo vyrą.

Miestas, žydintis menu ir muzika

Šio sekmadienio TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ rubrika „Floristinis desertas“ bus kitokia –vedėja, floristikos dizainerė K. Rimienė pademonstruos savo kartu su komanda kurtą kompoziciją – instaliaciją „Kabantys jurginų sodai“, kuri papuošė Kauno landšafto dizaino festivalį. Jurginai Kauno miestui buvo dovanoti iš VDU Botanikos sodo.

Laidos vedėjos kurti kabantys dviejų metrų aukščio ir trijų metrų ilgio jurginų sodai nustebins ne vieną žiūrovą – juk ne kasdien galima išvysti tokią įspūdingą floristinę instaliaciją. Šie jurginų sodai įrodys, kad ir miestas, ir jo kiemai gali sužydėti menu ir muzika. Žiūrovai taip pat išgirs, kaip Lietuvoje atsirado jurginai, užkariavę lietuvių širdis ir sodus.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais 10 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių