Quantcast

Skaudžias skyrybas išgyvenusi šou „Sala“ nugalėtoja Reda neria į naują projektą

  • Teksto dydis:

Radijas „TAU“ į naują sezoną žengia su pokyčiais.

Nuo rugpjūčio 6 d. naują pažintinės vakaro laidos „SMS Karštoji linija“ sezoną pradės nauja vedėjų pora – ką tik praūžusio realybės šou „Sala“ nugalėtoja, drabužių kūrėja ir socialinių tinklų asmenybė Reda bei radijo stotyje jau kurį laiką dirbanti Agnė.

Dar vasaros pradžioje įvykusi naujų vedėjų atranka pasiekė finišą. Prie komandos prisijungė pastaruoju metu gerai Lietuvoje žinomas veidas – Reda Matuliauskaitė.

„Pasiūlymas buvo išties malonus! Prisipažinsiu, iš pradžių nežinojau ar čia man vieta. Tačiau jau per pirmus bandymus supratau, kad tai mano vieta ir atėjau teisingu adresu, tad su dideliu nekantrumu laukiu pradžios“, – emocijomis dalinosi realybės šou „Sala“ nugalėtoja Reda.

Reda taps jau esamų radijo stoties „TAU“ vedėjų – Agnės Danytės ir Andriaus Naginės – kolege.

Realybės šou „Sala“ nugalėtoja neseniai išgyveno skaudžias skyrybas su raumeninguoju Nerijumi Pakamore, tačiau tai netrukdė suremti pečius su radijuje jau dirbusia kolege ir žada, jog vakarais radijo stoties „TAU“ eteryje netrūks moteriško solidarumo, intrigų ir seksualumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Autistaz

Autistaz portretas
Laba vakarą, naktį, rytą arba dieną... O kodėl, Kauno radijo stoties TAU žinių laidas ir sinoptikų orų prognoze, vis dar laiku neskaito naujoji radijo laidų vedėja Reda Matuliauskaitė, 16:00, 17:00 ir 18:00 valandomis, bangoje 102,9 FM? Bet kodėl radijo stoties TAU žinios, ir toliau skaito tik Agnės Danytės arba Andriaus Naginės balsu ir kodėl per radijo stoties TAU žinias mes neišgirdome Redos Matuliauskaitės balsą? Ačių ir kaip jūsų nuomone?

Alexas

Alexas portretas
graži mergaitė

va

va portretas
Iškilo klausimas: kodėl meilė truko taip trumpai ? Juk tuomet Nerijus sakė: "svarbiausia susirasti antrąją pusę, o įsimylėti ir laimėti pagrindinį prizą, tai jau prilygtų aukso puodui". Įdomu, kaip jiems sekėsi Tailande.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių