Quantcast

„Sisters on Wire“ vokalisto meilės istorija verčia iš koto: tėvai visai neplanuotai surado jam žmoną

  • Teksto dydis:

Sakoma, kad meilė į širdį pasibeldžia tada, kai to mažiausiai tikiesi, o ir susipažįsta žmonės labai įvairiai, kartais net protu nesuvokiamose vietose. Vis dėlto ar kada esate girdėję kažką panašaus į tai, kad savo antrąja pusę kas sutiktų ne kur kitur, o būtent savo bute? Sunku patikėti, tačiau pasitaiko ir taip, o žinomos lietuvių grupės „Sisters on Wire“ lyderis Olegas Jerochinas – gyvas to pavyzdys.

Šį vakarą, 19.30 val., TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ atlikėjas iš nuostabos privers aikčioti net ir visko mačiusius vedėjus.

Negana to, pasirodo, kad šios grupės apsilankymas laidoje – tikras Justino Jankevičiaus svajonės išsipildymas. „Jūsų dainos yra fantastika. Tai, kad jūs atsiradote Lietuvos muzikos pasaulyje, man buvo didžiausia dovana. Labai jums už tai ačiū“, – neslėpdamas susižavėjimo sakys jis.

Olegas laidoje prabils ir apie ypatingą savo vaikystę. Pasirodo, kad jis – ne tik jauniausias, bet ir paskutinis vaikas šeimoje, kurioje iš viso augo 10 vaikų! Atlikėjo šeima gyveno dideliame, penkių kambarių bute, o kai vyresni broliai ir seserys išsikėlė, Olego tėvai sugalvojo puikų būdą sutaupyti – nenaudojamus kambarius savo namuose išnuomojo studentams.

Su tėvais tuomet likęs gyventi Olegas nuolat susipažindavo su įvairiausiais žmonėmis, tačiau niekuomet negalvojo, kad jie jo gyvenime paliks tokią žymę. „Taip aš susipažinau ne tik su gitaristu Filu, su kuriuo sukūrėme grupę „Sisters on Wire“, bet ir su savo žmona. Išeina taip, kad aš iš pradžių pradėjau su ja gyventi, o draugauti – tik po to“, – neįtikėtina istorija dalinsis Olegas.

O štai su grupės vokaliste Ieva Olegas susipažino TV3 projekte, kurį taip pat ne vienas  pavadintų namais – „X faktoriuje“. Iš pirmo žvilgsnio atrodytų, kad abu muzikantai sutaria puikiai… Tačiau koks Olego poelgis kartais Ieva priverčia į jį pažiūrėti veriančiu žvilgsniu?

„Po tokio žvilgsnio nė nebesinori gyventi“, – pripažins O. Jerochinas.

Tačiau ir tai – ne vienintelės intriguojančios detalės, kurios apie grupę „Sisters on Wire“ paaiškės jau šį vakarą. Viena jų bus susijusi su naujausiu grupės hitu „Mėlyna mėlyna“, kurį Olegas sukūrė savo žmonai. Vis dėlto yra viena problema – Olego žmonos akys iš tiesų yra visai ne mėlynos, o žalios… Kaip mylimoji reagavo į šį kūrinį ir kaip Olegas paaiškino šią klaidą?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių