Quantcast

Simona ir Jonas Nainiai imasi naujo verslo

  • Teksto dydis:

Simona ir Jonas Nainiai nusprendė imtis naujo verslo. Pora atveria deimantų parduotuvę bling9.lt. Jonas ir Simona Nainiai atviri – naujas verslas – nemenkas iššūkis, tačiau jie neabejoja, kad netrukus pavyks sugriauti visus mitus, kad deimantai – tik privilegijuotų aksesuarai.

„Viskas prasidėjo karantino metu. Kai veiklos buvo mažiau, tikriausiai visi tvarkė kiekvieną namų kampą. Tą patį dariau ir aš. Namuose turėjau dėžutę, kurią man buvo padovanojęs Jonas. Jos viduje – briliantas. Niekaip neatradau jam vietos ir paprašiau Jono kažką sugalvoti. Vieną dieną grįžtu namo ir jis man įteikia žiedą su tuo pačiu deimantu. Ši dovana – viena geriausių, kurią esu gavusi. Šis žiedas ne tik be galo gražus, bet ir kelią pačias geriausias emocijas, prisiminimus, turi savo istoriją. Tuomet ir pagalvojome, kad galime atverti vietą – bling9.lt, kur žmonės patys galės svarbioms progoms sukurti tokius papuošalus, kurie turės ypatingą prasmę ir reikšmę. Įsivaizduokite, kad galite sukurti dovaną, kuri bus ilgaamžė, turės materialią vertę ir neapsakomą istoriją. Deimantai ir mūsų kiekvieno asmenybė – niekada neišeina iš mados“, – šypsosi S. Nainė.

Deimantai visuomet buvo ir išliks klasika.

Televizijos ir radijo laidų vedėjas J. Nainys juokauja, kad geriausia dovana žmonai – brangakmenių parduotuvė: „Juokaujame su Simute, kad štai, kaip tikras vyras ir padovanojau savo žmonai briliantų parduotuvę. Kalbant rimtai – mums su Simona nesvetimas stiliaus, mados pojūtis. Ji turi savo drabužių verslą „NuNu“, mus dažnai kviečia būti reklaminiais veidais. Šį kartą norėjome sukurti tokį verslą, projektą, kurio metu galėtume prisidėti prie visų stiliaus. Deimantai visuomet buvo ir išliks klasika. Deimantas yra kiečiausias natūralus mineralas visoje planetoje – jis gali būti perduodamas iš kartos į kartą ir tinkamai prižiūrimas visuomet atrodys kaip naujas ir nesenstantis. Bling9.lt misija – kurti tokius papuošalus, kurie tiks kiekvienai asmenybei, prie bet kokio stiliaus. Nesvarbu, ar tu raudonojo kilimo žvaigždė, ar laisvalaikio kostiumų mylėtojas – papuošalai su brangakmeniais gali tapti tavo išskirtine ir mėgstama stiliaus detale.“

S. Nainė sako, kad viena svarbiausių sėkmingo verslo taisyklių – sąžiningumas: „Žmonės nėra kvaili, jie iškart mato, kai žmogus nori užsidirbti, o kai daro viską iš širdies. Mes orientuojamės į šiuolaikiškus, atvirus gyvenimui ir vertinančius išliekamąją vertę klientus. Tokie esame ir mes. Aš pati visuomet darau tik tai, kuo pati tikiu. Būsiu atvira – aš visuomet dėviu papuošalus tik su deimantais. Mano mylimiausi auskarai – prieš devynerius metus Jono dovanoti klasikiniai auskariukai su briliantais. Taip, kartais puošiuosi bižuterija, tačiau tai vienkartiniai atvejai, kai to reikalauja bendras įvaizdis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nekas

nekas portretas
eilini karta bus pish

Saunuoliai

Saunuoliai portretas
Man tai yra gera kad yra tokiu zmoniu grazi pora sauni tik bijau kad tas mento sunelis neikistu pagaliu i ratus ten fruktas kaip ir tevas jums tik sekmes

Sekmes Jums..

Sekmes Jums.. portretas
Labai grazi ir idomi pora.Protingi,jauni,energingi...sauluoliai..sekmes jums ir versle ir gyvenime. Bukite laimingi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių