Quantcast

Ši Motinos diena I. Narkutei ypatinga: dainininkė susilaukė antrojo vaiko

  • Teksto dydis:

Dainininkės Ievos Narkutės šeimoje – džiugios permainos: moteris susilaukė antrojo vaiko.

„Mamos diena dar niekada nebuvo tokia, kokia ji man šiandien. Dar niekad mamos dienos nesu sutikusi su šiuo vaizdu už lango. O gražumas! Sprogsta iš meilės širdys ir galvos mūsų šeimoj, nes į Mamos dieną spėjo Elena. Sveika atvykus, Elena! Tegu pasaulis būna tau gražus ir geras, dukryt. O mes savo ruožtu vėl didžiausias padėkas siunčiame Vilniaus miesto klinikinės ligoninės 2-ajam gimdymo skyriui. Esame čia antrą kartą ir vėl tik geriausius jausmus palieka kiekvienas čia dirbantis žmogus. Tokiam rūpesty lengva pasijust beveik kaip esant spa, o ne ligoninėje“, – socialiniame tinkle rašė I. Narkutė.

Būkit pasveikintos tos, kurios gimdyklose, operacinėse ar bet kur kitur į pasaulį atvedat žmones.

„Ačiū skyriaus vedėjui R. Daunoravičiui, gydytojai A. Miklaševičienei, gydytojai G. Šukienei, akušerėms Gitanai ir Monikai bei visiems, ką čia sutikome ir sutiksime. Nei nėštumas, nei gimdymas patys savaime nėra liga, bet o, mamos, mes gi puikiai žinome, kiek visokių jėgų tai pareikalauja Todėl labai svarbu, kad kiekviena iš mūsų gautų ne tik profesionalią priežiūrą, bet ir šiltą žmogišką ryšį, pokštą tinkamu laiku ar griežtesnį žodį, kai jau reikia. Mane šiuo keliu jau antrą kartą lydi nepakartojama gydytoja Viktorija, su kuria mūsų messengerio susirašinėjimai gal ir ne visada atrodo labai pro, bet visada veikia tik teigiamai, todėl bučkis jai! Būkit pasveikintos, mamos! Būkit pasveikintos tos, kurios gimdyklose, operacinėse ar bet kur kitur į pasaulį atvedat žmones. Būkit išlaukti ir išmyluoti, viso pasaulio vaikai“, – įrašą feisbuke baigė dainininkė.

Primename, kad pirmosios atžalos – dukros Onos – I. Narkutė su vyru Mindaugu Šeduikiu susilaukė 2016 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Tokia valdzia ir yra ute aite ir nakolke sveiki zmones save nezaloje

Cje

Cje portretas
kas čia per dainininkė iš kur išdygo kokioj šūdinoj TV laidoj fonogramą žiopčioja? vot Lietuvai labai įdomu kad vaiką pasigimdė

Jo

Jo  portretas
Gera nakolkė..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių