Quantcast

Serialo „Tėvynė“ nuotykiai ateina į pabaigą: būsimas sezonas bus paskutinis

  • Teksto dydis:

Apdovanojimą laimėjęs JAV televizijos serialas „Tėvynė“ (Homeland) kitąmet bus rodomas aštuntąjį ir tuo pačiu paskutinįjį sezoną.

Pirmadienį per „Twitter“ paskelbtu pranešimu nurodoma, kad bipolinį afektinį sutrikimą patiriančios CŽV agentės Keri Metison, kurią vaidina Claire Danes (Kler Deins), ir jos mentoriaus Solo Berensono, vaidinamo Mandy Patinkino (Mendžio Patinkino), nuotykiai artėja prie pabaigos.

Serialas, kuriamas Izraelio daugiaserijinio filmo „Karo belaisviai“ (Prisoners Of War) motyvais, 2011-aisiais sulaukė kritikų liaupsių ir greitai tapo tikra atspirtimi kabelinės televizijos kanalui „Showtime“.

Tarp „Tėvynės“ gerbėjų – ir buvęs prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama). Serialas susišlavė aštuonis „Emmy“ apdovanojimus ir penkis „Auksinius gaublius“.

Tačiau kritikai piktinosi, kaip jame vaizduojami musulmonai. Serialas kartą buvo pavadintas „islamofobiškiausiu šou“ visose televizijose.

2015-aisiais nusamdyti grafitininkai, turėję suteikti serialo scenoms daugiau realizmo, kūrėjus atvedė į nepatogią padėtį, kai pasinaudojo savo menu, kad apkaltintų „Tėvynę“ remiant rasizmą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių