Quantcast

Senoliui padėjęs G. Arbačiauskas: ne visiems lemta daryti didvyriškus darbus

  • Teksto dydis:

Aktorių Giedrių Arbačiauską žmonės neretai atpažįsta iš jau daugybę metų kuriamų personažų „Dviračio žinių“ laidose. „Tai yra prasminga veikla. Deja, bet nuo nepriklausomybės paskelbimo politikai užsiaugina vis didesnį begemoto kailį. Jie nereaguoja į tai, ką apie juos rašo, ką apie juos rodo“, – sako daugybę personažų sukūręs aktorius.

Trečiadienį 19.30 val. LRT laidoje „Gyvenimo spalvos“ savo istorija dalysis ir savanoriais dienai taps aktorius G. Arbačiauskas su žmona Agne. Jie drauge su maltiečiais padės senoliui Antanui.

Jis neslepia, kad meniška profesija buvo jį įklampinusi į linksmybių liūną, iš kurio išbristi padėjo žmona Agnė. „Ačiū už jos kantrybę, už meilę. Labai tai vertinu ir prisiminsiu, kol gyvas būsiu“, – sako žinomas aktorius ir filmų „balsas“.

Drauge su maltiečiais nukeliavę į senolio Antano namus, G. ir A. Arbačiauskai griebėsi tvarkymo darbų.  „Jei daryti, tai gerai. Ne dėl akių. Žmogus čia gyvens ir jei liks kokie neuždažyti plotai, vis tiek bus nesmagu. Sako, reikia viską daryti iš širdies. Tada ir mažiausi darbai įgauna prasmę“, – sako senolio kasdienybe pasirūpinęs aktorius.

„Ne visiems lemta daryti didvyriškus darbus, didžiulius žygius. Jei dirbi aistringai, iš širdies, tada darbas turi prasmę. Va, išdažytos lubos turi prasmę – kitam žmogui bus šviesiau. Jei darytumei atmestinai, geriau nedaryti – nei pačiam, nei kitam bus geriau“, – apie savanorystę kalba G. Arbačiauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Negerai

Negerai portretas
Kas daro gerus darbus, tai paprastai nesiafišuoja (bent jau patys”, tai vadinasi - KAS ŠUNIUI UODEGA PAKELS, JEI NE PATS.

Didelės sėkmės

Didelės sėkmės  portretas
Graži šeima, prasmingi darbai.

Kaunas

Kaunas portretas
O kodėl "senoliui"?Argi negalima parašyti SENJORUI arba pagyvenusiam vyrui...???Šlykštu skaityti"senoliui".Gėdinkitės, žurnaliste !!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių