Quantcast

Šeimos nuotrauką paviešinusi A. Jagelavičiūtė: Bradai, į pavėsį!

  • Teksto dydis:

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė, socialiniame tinkle „Facebook“ paviešinusi savo šeimos nuotrauką ir pajuokavusi užuomina į „pavėsin keliaujančią“ šiuo metu besiskiriančią Holivudo žvaigždę Bradą Pittą, sulaukė tūkstančių komplimentų.

„Bradai, į pavėsį, pareina Heartbreakkid“, – šie žodžiai „Facebook“ iliustravo A. Jagelavičiūtės, jos vyro Manto Volkaus ir spalio 28-ąją antrąjį gimtadienį minėsiančio sūnaus Leono nuotrauką.

Mėgstančios šmaikštauti Agnės žodžiai, matyt, buvo skirti šiuo metu skambiai besiskiriančiai Holivudo porai – Bradui Pittui ir Angelinai Jolie.

Per pusvalandį nuotrauka sulaukė apie šešių tūkstančių draugų ir gerbėjų „patinka“ bei daugybės komplimentų: „Oi, kaip gražiai visi atrodot“, „Klasika“, „Nu jopapa, prisižiūri gražių vaikų ir nuosavo „bandito“ užsimanai“, „Ideali, graži šeima“, „Na, visiškai tobuli“, „Džiaugiuosi už jūsų šeimą“.

Tiesa, itin retai savo šeimos nuotraukas viešinanti Agnė pirmą kartą Leoną parodė vos dviejų dienų, – pasidalijo užfiksuota akimirka, kai jaunas tėtis Mantas prausė savo pirmagimį.

„Žiūrėdama į šį vaizdą suprantu, kad dabar Dievas man tikrai tarė TAIP už visus gyvenimo NE. Ačiū, kad abu mane suradote. Dėkoju visiems už sveikinimus“, – taip tuomet nuotrauką pakomentavo ką tik mama tapusi stilistė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dd

dd portretas
Na, vyras tai nelabai Bradas :D

Tina.

Tina. portretas
Linkiu graziu metu kaip si diena.Linkiu ,kad neatsitiktu kaip Bradui.

PUIKU

PUIKU portretas
NUOSTABU
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių