Quantcast

Scenoje su aukštakulniais šokęs Raidas: mano darbai kalba patys už save

  • Teksto dydis:

„Lietuvos talentų“ atrankų metu „vogue“ šokio kultūros pradininkas Raidas Petrauskas scenoje šoko su aukštakulniais. Visgi profesionalus šokėjas ir choreografas pasakoja, kad pasirodžius TV ekrane sulaukė ir teigiamo, ir neigiamo dėmesio. Tačiau Raidas neima kritikos į širdį – tikina, kad iš tokių komentarų tiesiog smagiai pasijuokia.

„Mano darbai kalba patys už save. Turiu daug mokinių, organizuoju renginius. Žinau, kiek daug esu nuveikęs ir ką veiksiu toliau. Pasižiūriu, kas man pasako kritiką, ar tas žmogus yra kompetentingas, o tada pagalvoju – ar priimti tai, ar laikytis savo nuomonės“, – sako Raidas.

„Labai smagu, kad teisėjai mane priėmė taip pozityviai. Pradžiugino jų šypsenos, komentarai. Norėjau sužavėti energija ir užtikrintumu. „Vogue“ yra labai platus šokio stilius, todėl pasirodymas pusfinalyje tikrai nebus toks pats“, – intriguoja Raidas.

„Lietuvos talentų“ dalyvis kartu su bendraminčiais turi šokių studija, kur moko „vogue“ šokio paslapčių. Treniruočių salėje jis praleidžia daugiausiai laiko, taip pat nemažai laiko užima ir administraciniai dalykai. Didžiausias Raido noras yra padėti jauniems žmonėms padėti save atrasti ir pamilti save tokius, kokie jie yra. Raidas ne tik daug reikalauja iš savo mokinių, bet ir sugeba kiekvieną susitikimą paversti maža švente.

„Linkiu sau nepasiduoti ir nepamesti ugnies, kurią turiu. Daug darbų, projektų, o ir komentarų pasitaiko visokių. Turi apsišarvuoti užsispyrimu, energija ir tikėti savimi. Svarbiausia yra nepamesti tikėjimo ir žengti į priekį. Jei turi vizija ir žinai, koks tavo pagrindinis tikslas, pasiekti visko būna daug lengviau“, – sako Raidas.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Transvestitas iskripelis is laisves partijos fui sliktine!!!

Trans- \\\\\.../////

Trans-  \\\\\...///// portretas
ves-ti-tas.Šlykštu.

vyras su aukstakulniais

vyras su aukstakulniais portretas
talentas? graudu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių