Quantcast

S. Stavickį-Stano papiktino pamatytas vaizdas: per Lietuvą dunda A. Lukašenkos traukinukai

  • Teksto dydis:

Dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano pasipiktino pamatęs vaizdą pro automobilio langą ir pažėrė kritikos Lietuvos santykiams su Baltarusija.

„Lietuvos pasienyje nepaprastoji padėtis. Mobilizuota kariuomenė. Didžiulė lokalaus ginkluoto konflikto grėsmė. Kas dieną miršta prekybos žmonėmis aukos. Terorizmas civilinėje aviacijoje, opozicijos pūdymas kalėjimuose, demonstrantų kankinimai ir nužudimai... O tuo tarpu Vilniaus traukinių stotyje rieda vagonėliai su baltarusiškomis trąšomis. Musiškiai rėkia, spjaudosi, daužosi į krūtinę: „Mes tą tarakoną, tą tironą Aliaksandrą Lukašenką, prispausime! Mes neleisime jam kvėpuoti! Diktatorius bus nubaustas!“. O tuo tarpu važiuodamas automobiliu, pro langą fotografuoju pagrindinio A. Lukašenkos pajamų šaltinio, „Belaruskali“ nesibaigiančių vagonėlių virtinę“, – sekmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ rašė dainininkas.

Pasak jo, mūsiškiai pyksta, keikia Europos Sąjungos neįgalumą priimant ryžtingus sprendimus. „ES politikai tik svaidytis žodžiais ir temoka. „Pagaliau reikia veikiančių priemonių!“. O tuo tarpu traukinukai rieda ne per Briuselio centrą – jie dunda per Maironio apdainuotus Lietuvos laukus ir miškus. Ech... Važiuojame su vaikais mašinoje, o jie klausia, ko aš čia tą traukinuką fotografuoju. Atsakau, kad čia A. Lukašenkos traukinukas. Vaikai nustemba: „Per žinias sakė, kad mes kariaujame su Lukašenka. Kodėl čia važinėja jo traukinukas?“. Na, rimtai. Kodėl? Matyt, toks tas hibridinis karas – dėl akių pakariaukime, – už akių paglostykime. Ateikite kurį rytą į Vilniaus traukinių stotį pamojuoti išvažiuojantiems „Belaruskali“ vagonėliams. Ir mūsų valstybės savigarbai pamojuoti“, – piktinosi žinomas vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal

Gal portretas
pagaliau kas užsuks tą Minsko fiurerio pinigų kranelį ?

Saulius Pupkevičius

Saulius Pupkevičius portretas
Tai Stano priklauso TS muzikantu partijai

taigi

taigi portretas
Xoxolas visiška ameba, tik pagal fonogramą žiopčioti ir konservatkomunistų lozungus plyšauti.
VISI KOMENTARAI 75

Galerijos

Daugiau straipsnių