Quantcast

S. Prūsaitis pristato kalėdinę dainą: pasisekė sugauti šventinio laukimo nuotaiką

  • Teksto dydis:

Koncertų turą „Namo nereiks pareit“ pradėjęs Saulius Prūsaitis šiandien rengia nuotaikingą šou sostinėje ir ta proga pristato dar vieną dainą iš naujausio albumo.

Daina „O danguje jau žiba deimantai“ – labai kalėdinis kūrinys, nors žodžio „Kalėdos“ ten ir nėra. „O jo ir nereikia, svarbu, kad pasisekė sugauti tą ramybės ir šventinio laukimo nuotaiką“, – sakė dainininkas.

Dainininkas įsitikinęs: jis – labai naminis žmogus. Gal todėl, kad tenka daug keliauti koncertuojant, laikas namuose tampa brangus ir vertingas. Belaukiant Kalėdų ypač norisi praleisti daug laiko su šeima – sparčiai augančia dukra Leonarda ir žmona, garsia drabužių dizainere, Agne Kuzmickaite, tačiau, kaip ir daugumai muzikantų, tai ne visada pavyksta.

Prasidėjęs turas „Namo nereiks pareit“ – anšlaginis ir itin intensyvus.  Šiais metais dar laukia ne tik šou sostinėje, bet po du koncertus Panevėžyje, Marijampolėje, Mažeikiuose, pasirodymas Alytuje. Turo vyšnios ant torto –didysis šou Kauno „Žalgirio“ arenoje ir Naujųjų metų šventinis koncertas Klaipėdoje.

„Daug laiko praleidžiu studijoje, kelyje, repeticijose, koncertuose. Todėl visai logiška, kad naujos dainos klipe nusifilmavo visi mano grupės nariai. Jie – mano antroji, koncertinė, šeima. Jau ketvirti metai mes drauge, o tai gana ilgas laikas šių dienų greitai kintančiame pasaulyje. Susigyvenome vienas su kitu. Žinoma, į asmeninius santykius nelendame, išlaikome darbinę ribą. Bet tai žmonės, su kuriais tikrai galiu ir į ugnį, ir į vandenį. Tiesą sakant, jau ten su jais ir esu pabuvojęs“, – sako S. Prūsaitis.

S. Prūsaičio koncertinis turas „Namo nereiks pareit“: gruodžio 17 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 18 d. – Alytuje, 21 d. (16 ir 19 val.) – Panevėžyje, 27 ir 28 d. – Marijampolėje, 29 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 30 d. (18 ir 20.30 val.) – Mažeikiuose, 31 d. – naujametinis šou Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių