Quantcast

S. Prūsaitis pristato per dvi dienas sukurtą odę karščiams: aš perkaitau!

  • Teksto dydis:

Dainininkas Saulius Prūsaitis pristato odę 2021 metų vasaros karščiams. Tai –  per dvi dienas spontaniškai gimęs kūrinys „Karšta čia“. „Man atrodo, kad aš perkaitau, ir man atrodo, kad aš toks ne vienas. Labai tikiuosi, kad tai nepasibaigs“, – sako jis.

„Paprastai žurnalistika muzikoje neužsiimu, bet šį kartą kūrinys – tiesiai į aktualijas, – juokiasi dainininkas ir priduria, kad į dainą nereikia žiūrėti rimtai. – Galų gale viskas susiėjo į vietas ir po tiek ilgai trukusios nerimasties pagaliau atėjo laikas atsipalaiduoti. Tai atsipalaiduokim! Su gražia vasara, visiems linkiu sveikatos“. 

Pasibaigus apribojimams, kvietimai koncertuoti tiesiog užplūdo S. Prūsaitį ir jo grupę. „Po pirmų pasirodymų galiu pasakyti, kad žmonės mūsų pasiilgę. Susigrąžinom tai, ką buvom palikę ir dar radom daugiau“, – sako į tradicinės užimtos koncertinės vasaros grafiką grįžęs dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu

Nu portretas
Jau nesitikėjau tokio šedevro..., jei taip ir toliau, tai reiktų susimastyt apie muzikos perspektyvas lt, jokio progreso, tas pats bumčikas, treningai ir įspiriamos šlepetės su juodom kojnėm, gal reikėjo savaitę kurt bet normalų kūrinį paleist į eterį, graudu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių