Quantcast

S. Prūsaitis – apie naują pomėgį ir Velykas: tikiuosi, kad kitais metais bus kitaip

  • Teksto dydis:

„Per Velykas būsime namuose, nudažysime kiaušinius, o vėliau sudaušime. Tikiuosi, kitais metais bus taip, kaip buvo anksčiau. Norėčiau, kad šio laiko nebūtų, bet yra kaip yra“, – apie šalyje vyraujančią situaciją kalba Saulius Prūsaitis.

TV3 televizija spalvingiausias metų šventes – Šv. Velykas – kviečia praleisti kartu, tad šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, žiūrovai išvys specialią pavasario šventės programą „Velykos #IšNamų“. Jos metu ekrano veidai, pop muzikos atlikėjai, operos žvaigždės, sportininkai sveikinsis iš namų.

Vienas populiariausių šalies atlikėjų, hitų autorius S. Prūsaitis taip pat pasirodys šventinėje laidoje. Jis atliks visiems puikiai pažįstamą dainą „Būkime geriausiais draugais“. Žiūrovų laukia paprastas, jaukus ir nuoširdus pasirodymas. „Šiuo laikotarpiu puikiai išaiškėja, kas ką gali. Kas vienas lauke karys, o kas – ne“, – juokiasi S. Prūsaitis.

Dainininkas, kaip ir visi šalies gyventojai, šias Velykas praleis šeimos apsuptyje. Giminių, artimųjų lankymas nukeliamas kitiems metams. „Per Velykas būsime namuose, nudažysime kiaušinius, o vėliau sudaušime. Tikiuosi, kitais metais bus taip, kaip buvo anksčiau. Norėčiau, kad šio laiko nebūtų, bet yra kaip yra“, – apie šalyje vyraujančią situaciją kalba S. Prūsaitis.

Žinomas atlikėjas pasakoja, kad karantino metu laiką stengiasi išnaudoti turiningai. Taip jis atrado naują hobį – bėgimą. Šešis kartus per savaitę S. Prūsaitis bėga keturis ar penkis kilometrus. Kol kas tiek užtenka, tačiau ateityje planuoja nubėgti ir daugiau. „Bandau įsidiegti naują įprotį – niekada prieš tai nebėgiojau. Ėmiau ir pradėjau tai daryti, kol kas viskas šaunu“, – kalba S. Prūsaitis.

Šventinėje šeštadienio laidoje „Velykos #IšNamų“, kuri bus rodoma 19.30 val. per TV3, taip pat pasirodys Justė Arlauskaitė-Jazzu, Merūnas Vitulskis su šeima, grupės „Pikaso“, BIX ir „Mango“, Rafailas Karpis su šeima, Inga Jankauskaitė, Leonas Somovas ir Alanas Chošnau, Ovidijus Vyšniauskas, Titas ir Benas, „Biplan“ su Gabriele Martirosian ir kiti. Laidos vedėjai kalbins Asmik Grigorian, Gian Lucą Demarco, Neringą Čereškevičienę, brolius Kšyštofą ir Darjušą Lavrinovičius, Laurą Blaževičiūtę ir kitus gerbiamus Lietuvos žmones.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
tikras lietuvos pavarotis

ne specas muzikologas

ne specas muzikologas portretas
šis vyras balsą turi tikrai vyrišką stiprų ir galėtų dažniau tai atskleisti, nes neįmanoma klausytis vaikigalių su mergaičių balseliais cypiančiais

minde

minde portretas
kitais metais busim ubagai kaip graikai iskyrus visokius lansberio anukus jie gales svet o kit bus nuskurde arba mire.nereik sudmalias tiket.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių