Quantcast

S. Malinauskas rėžė: suveiks Darvino teorija, kvailiausi išmirs pirmiausiai

  • Teksto dydis:

Ekonomistė Aušra Maldeikienė, komunikacijos specialistas Skirmantas Malinauskas, prodiuseris Gediminas Jaunius, balerina Kristina Tarasevičiūtė  ir daugelis kitų žmonių atskleidžia, kaip gyvenant karantino sąlygomis, pasikeitė jų darbai, pajamos ir kasdienybė.

Šį vakarą 19.30 LNK laidoje „KK2 penktadienis“ komunikacijos ekspertas S. Malinauskas bus griežtas: netrukus prasidės itin sunkios dienos ir niūrūs laikai.

„Mes dabar atsirinkinėjam, ką testuoti, ką netestuoti. Greitai reikės atsirinkinėti, ką gydyti, ką negydyti. Jeigu jūs galvojate, kad ne jūs būsite tas žmogus, kuriam neužteks vietos ligoninėse arba pas jus nevažiuos greitoji, tai taip pat galvojo šimtai žmonių, kurie dabar miršta Italijoje, – tvirtina S.Malinauskas. – Neturėkim jokių iliuzijų, kaip mes esam puikiai pasiruošę. Man teko būti Šiauliuose, atvažiuoju ir matau ligoninės vadovą, kuris sako: mes turime daug problemų,  nežinome, ar turimi respiratoriai tinka apsisaugoti nuo viruso. Skambina ministerijos vadovybei ir tiesiog su juo nekalbama. Ir aš turiu paimti telefoną ir tiesiog su keiksmažodžiais aiškinti, arba jūs atvežat čia respiratorių, arba mes išeisim pas žurnalistus ir pasakysim. Toks yra lygis. Ir ką jūs dabar girdit iš politikų, kaip čia viskas gerai,  kad testuoti nereikia, nepanikuokim, kad rezervas didelis, kurį mes visiems išdalinsim. Tai yra visiška nesąmonė“, – atvirai rėžia komunikacijos ekspertas, paklaustas, ar Lietuva tinkamai pasiruošusi užklupusiai krizei.

„Labai greitai jumis nepasirūpins niekas kitas, jeigu jūs patys tuo nepasirūpinsit. Tai jeigu jūs esat tiek kvaili, kad šiuo metu eiti į lauką jums atrodo puiku,  pasėdėti ant suoliuko, tai suveiks Darvino teorija: kvailiausi išmirs pirmiausiai“, – rėš S. Malinauskas.

Ne ką mažiau griežta bus ir ekonomistė, europarlamentarė A. Maldeikienė:„Prognozuojama blogiausiuose scenarijuose, kad tai gali tęstis iki kito pavasario. Jei taip ir bus, tai 2021 metų rudenį mes gyvensime kitame pasaulyje. Sudėtingiausias klausimas – kur tuo metu bus Lietuva“.


Šiame straipsnyje: Skirmantas MalinauskaskoronavirusasKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
TAI BUVO VIENAS TALENTINGIAUSIŲ VEIKĖJŲ , BET PSICHEATRAS NEGALĖJO DALEISTI , KAD , VIRUAO VALDYME, DALYVAUTŲ PROTINGESNIS UŽ JO VISĄ MINISTERIJĄ , ŽMOGUS

hihihi

hihihi portretas
Gerai, kad pats supranta... :-)

vartotojas

vartotojas portretas
tikrai teisybe sako, ismirs kvailiausi, ir dar karta pasizurekit i ta foto :)
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių