Quantcast

Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinas. Savaitės pradžioje būkite atidesni – jus gali mėginti įvilioti į abejotiną sandėrį, galbūt bus bandoma išvilioti pinigų. Į savaitės vidurį nepabijokite išmėginti ką nors nauja – dar yra daugybė nišų, kuriose galite save realizuoti. Kalbant apie santykius su artimaisiais – nepamirškite, kad nereikia kėsintis į asmeninę žmogaus erdvę ir leiskite saviškiams būti savimi.

Jautis. Kelionės ar kitus planus gali tekti atidėti dėl pablogėjusios sveikatos ar kitų kliūčių. Neskolinkite, nesiskolinkite. Apskritai pasistenkite neprisiimti jokių finansinių įsipareigojimų, kol gerai neišsiaiškinsite, kiek turite pinigų šiandien. Šią savaitę svetimas pasiskolintas daiktas namuose gali sukelti rūpesčių. Užtat tinkamas metas dovanoti ar gauti dovanų.

Dvyniai. Audringa savaitė, pilna pramogų, darbo ir visuomeninės veiklos, bet spėti turėtumėte visur. Savaitės vidurys - pats tinkamiausias pradėti didelį darbą ar jį baigti. Tikėkite savo jėgomis, nepasiduokite antroje savaitės pusėje galinčiai atsėlinti depresijai. Sulauksite paramos iš šeimos ar seno bičiulio.

Vėžys. Šią savaitę raktas į laimę – veiklumas. Išnaudokite turimą patirtį, ieškokite naujų būdų, drąsiai rodykite iniciatyvą. Į savaitės pabaigą kiek sulėtinkite tempą – leiskite sau pailsėti, duokite laiko pagalvoti. Juo labiau kad asmeniniuose santykiuose pasipils kivirčai ir nesutarimai. Savaitgalį pasistenkite išsiaiškinti, kas trukdo judviem su partneriu sutarti, prasimanykite pramogų.

Liūtas. Būsite užverstas darbais nuo pat pirmadienio - atokvėpio nesitikėkite iki pat penktadienio. Antradienį ir trečiadienį galimi sunkumai tvarkant reikalus valstybinėse įstaigose. Laikykitės tiek rašytų, tiek nerašytų taisyklių, tada turėtumėte apginti savo interesus. Sėkmės galite tikėtis antradienį ir šeštadienį, o pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį turėtumėte būti ypač atsargūs.

Mergelė. Artėja laikas įgyvendinti savo slapčiausius planus ar karščiausius troškimus. Anaiptol ne viskas klosis taip, kaip jums norėtųsi, bet esminiai norai turėtų išsipildyti. Neskubinkite įvykių pirmoje savaitės pusėje, raskite laiko gerai apsvarstyti visas aplinkybes. Gerai būtų daryti tai vienumoje - patarėjų šįkart jums nereikia. Savaitgalį kaip įmanydamas venkite konfliktinių situacijų - nukentėsite net būdami teisūs.

Svarstyklės. Savaitės pradžioje gali tekti daug bendrauti asmeniniais ir darbo reikalais, teks kaip reikiant pasispausti, jei norėsite visur suspėti. Trečiadienį būsite poprasčiai nusiteikę, mėginkite pataisyti nuotaiką palepindami save skaniais pietumis ar kokia pramoga. Ketvirtadienis ir penktadienis – palankios dienos tvarkyti finansinius reikalus, ypač sėkmingos nekilnojamojo turto operacijos. Savaitgalį teks apkarpyti poilsio laiką ir baigti per savaitę nenudirbtus darbus.

Skorpionas. Savaitės pradžia palanki naujiems darbams pradėti, seniai puoselėtiems sumanymams įgyvendinti. Seksis lankstiems, energingiems ir ryžtingiems. Naujais veiklos metodais susivilioti neverta, puikiai tiks seni patikrinti būdai. Kelkite sau tik aiškius ir konkrečius tikslus. Nevenkite įsipareigoti.

Šaulys. Savaitė gali būti dinamiška ir įtempta, daug darbo tarnyboje ar versle, rūpesčiai namie. Pirmadienį ir antradienį pasistenkite atnaujinti beveik nutrūkusius ryšius. Draugą prarasti lengva, susirasti sunkiau. Geriausia proga įgyvendinti drąsiausius savo planus - penktadienį. Savaitgalis bus tarsi atpildas - laukia netikėta išvyka ar maloni staigmena.

Vandenis. Labai gera savaitė. Sėkmė lydės visą savaitę, nebent ketvirtadienis gali būti sunkesnis. Jūsų padėtis ir reikalai mažų mažiausiai nepablogės. Puikūs santykiai šeimoje, kolegiški ir produktyvūs - su bendradarbiais ar verslo partneriais. Jei planuojate keisti gyvenamąją ar darbo vietą - būtų gerai atidėti tai bent kitai savaitei. Penktadienio nakties sapnas gali būti pranašingas.

Ožiaragis. Maži rūpesčiai šią savaitę greit bus išsispręsti, rimtesni pažadins kovotojo ambicijas. Nepražiopsokite sėkmės - savaitės viduryje įtakingo asmens rekomendacija ar užtarimas gali labai pagerinti jūsų padėtį, jei tik būsite tam tinkamai pasirengęs. Antroje savaitės pusėje galima kelionė. Apskritai stenkitės realiau vertinti savo jėgas, nepervarkite.

Žuvys. Šią savaitę stenkitės planuoti savo darbus bent kelis žingsnius į priekį. Nesusigundykite netikėtais pasiūlymais, reikalaujančiais apsispręsti tuoj pat, netikėtai atsiveriančiomis galimybėmis, neva palengvinsiančiomis jūsų darbus. Lengvesnių kelių ieškodamas rizikuojate galiausiai likti prie suskilusios geldos... Savaitgalį būkite atidesnis ir nuolaidesnis tėvams ar vyresniesiems giminaičiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių