Quantcast

Rusijoje „užsienio agentu“ laikomas M. Galkinas pasirodys Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Parodijų meistras ir humoristas Maksimas Galkinas grįžta į Lietuvą su nauja programa. Lapkričio mėnesį atlikėjas surengs pasirodymus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Lapkritį Lietuvoje vyksiančiuose koncertuose žiūrovų laukia naujos ir jau pamėgtos parodijos, humoristinės miniatiūros bei muzikiniai numeriai.

Scenoje M. Galkinas visada vienas, tačiau įkūnija daugybę skirtingų žmonių – nuo politikų iki šou verslo atstovų.

M. Galkino naujos programos pasirodymai su daug pokštų, dainų bei staigmenų, vyks lapkričio 10 d. Vilniaus koncertų salėje „Compensa“, lapkričio 12 d. Klaipėdos „Švyturio arenoje“ ir lapkričio 14 d. Kauno „Žalgirio arenoje“.

Primename, kad M. Galkinas buvo vienas pirmųjų Rusijos garsenybių viešai pasmerkęs karą Ukrainoje. Iš Rusijos su Ala Pugačioja jis pabėgo kovo mėnesį. Su šeima įsikūręs Izraelyje komikas netylėjo: su savo „Instagram“ sekėjais dalinosi informacija apie karą Ukrainoje, buvo įkėlęs skaudžią mergaitės iš Mariupolio istoriją. Ji pasakojo, kaip su mama pabėgo ir vos liko gyvos.

Rugsėjį Rusijos teisingumo ministerija įtraukė M. Galkiną į „užsienio agentų registrą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
KGB uzverbavo ir paleido i pasauli,o visi durniukai aikcioja,organizuoja pasirodymus ir t.t Tikekimes,kad putinas numirs is juoko.

Pugačiova su vaikais

Pugačiova su vaikais portretas
Išskrido iš Rusijos. Taigi gal pamatysit abu. Komsomolskaja pravda praneša.

prileteli galki

prileteli galki portretas
kinuli po palki alai borisovnai
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių