Quantcast

Rusę A. Zagitovą pavadino gražiausia pasaulio sportininke

Rusijos dailiojo čiuožimo atstovę, moterų vienetų Europos ir pasaulio čempionę, Olimpinę moterų vienetų čempionę Aliną Zagitovą pavadino gražiausia pasaulio sportininke, praneša Rusijos žiniasklaida, remdamasi  Japonijos leidiniu „The Digest“.

Tokias išvadas žurnalistai padarė po to, kai aštuoniolikametė A.Zagitova savo „Instagram“ paskyroje įdėjo daugybę nuotraukų.

Redakcija pažymėjo čiuožėjos, apsirengusios visiškai juodai, įvaizdį, o taip pat pabrėžė, kad mergina suderina „sveiką išvaizdą“ ir „laukinį stilių“.

Anksčiau Valstybės dūmos deputatė, triskart olimpinė čempionė Irina Rodnina pareiškė, kad nesiruošia skirti dėmesio šou „Ledynmetis“, kurio vedėja bus Alina Zagitova.

ITAR-TASS nuotr.

Parlamentarė pavadino sportininkę įžeidžiamu vardu, apkaltino ją, kad į šį šou eina „komerciniais sumetimais“.

Sekmadienį A.Zagitova debiutavo vedėjos vaidmenyje projekte „Ledynmetis“.

Pradedančiajai žurnalistei naujasis vaidmuo toli gražu ne iš lengvųjų, su juo aštuoniolikametei susitvarkyti sunkiau nei laimėti Olimpines žaidynes. 

„Alinai kol kas nelengva prieš kameras, bet ji labai stengiasi. Mergina pradėjo dirbti su vokalo mokytoju. Norisi ją palaikyti. Įsitikinęs, kad su kiekviena laida ji pasirodys vis geriau ir geriau. Mes turime palaikyti Aliną“, - teigė „Ledynmečio“ prodiuseris, daugkartinis Europos ir pasaulio čempionas, Olimpinių žaidynių prizininkas Ilja Averbuchas.

„Labai ačiū I.Averbuchui, kad man patikėjo šį vaidmenį. Manau, kad aš su juo susitvarkysiu“, - teigė A.Zagitova.

Spalio 1 dieną paaiškėjo, kad A.Zagitova praleis 2020-21 metų serijos „Grand Prix“ turnyrus. Dėl ko ji praleis turnyrus, nepranešama. Dabar Rusijos dailiojo čiuožimo žvaigždė susikoncentravusi į šou pasirodymus, kurie yra labai populiarūs.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdemaras

Valdemaras portretas
Zagitova - totorė, o ne rusė, Rusijos pilietė

Egidijus

Egidijus portretas
Kad Japonijos leidiniui ji atrodo gražiausia Pasaulio sportininkė. palyginus su japonėm, tai galbūt ir galima sutikt su tokia išvada, be to ji Rusijos pilietė, o ne rusė, pavardė tą akivaizdžiai rodo. Kaip dailio čiuožimo atstovė ji ištilkrųjų supertalentas ir gaila, kad metėsi į tą bevertį dailiojo cirkinimosi ant ledo šou, vietoj to, kad tęst profesionalės karjierą, šiuo atveju teisi I.Rodnina.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Zagitova,tai ne rusiska pavarde,daugiau kaukazietiska
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių