Quantcast

„The Roop“ jau pildo 2022 metų kalendorių: nemažai koncertų vyks užsienyje

  • Teksto dydis:

Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavę „The Roop“ netrukus šalyje surengs virtinę koncertų, kuriuose dėkos žmonėms už fantastinę geltonąją bangą ir milžinišką jų kūrinio „Discoteque“ palaikymą. Be to, lietuvių laukia pasirodymai užsienio valstybėse, albumo įrašų užbaigimas ir nauji vaizdo klipai.

„Paties konkurso „Eurovizijos“ etapas jau tarsi baigėsi. Bet tik mums taip atrodo, o Europos klausytojai ką tik atrado „The Roop“, juk gegužės 22-ąją dauguma pamatė mus pirmą kartą. Todėl dabar jiems viskas nauja, įdomu“, – kalbėjo grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius, „Euroviziją“ vadindamas ir geru startu, ir renginiu, kurį prisimins visą gyvenimą.

Jau suplanuoti „The Roop“ koncertai Estijoje, Vokietijoje, Nyderlanduose, kviečia privatus festivalis Italijoje. „Dalis jų įvyks dar šiais metais, bet pildome jau ir 2022 metų kalendorių. Po „Eurovizijos“ jaučiame labai didelį tarptautinį susidomėjimą „roop‘ais“, ir tai džiugina“, – sakė grupės prodiuseris Lauras Lučiūnas.

„Džiaugiamės, kad galėsime grįžti į Nyderlandus ir šįkart surengti pasirodymą Amsterdame. Smagu, kad kviečia Vokietija. Taip pat mums bus didelė garbė koncertuoti Estijoje jų nepriklausomybės dieną. Norėjome šiais metais su muzikine programa aplankyti daugiau užsienio šalių ir visa tai pildosi“, – sakė V. Valiukevičius.

Pavasarį audringą geltonąją bangą Lietuvoje sukėlę „The Roop“ nori nuoširdžiai padėkoti ir savo gerbėjams, todėl šią vasarą surengs daug koncertų visoje šalyje.

„The Roop“ dalyvaus sostinės širdyje vykstančiame festivalyje „Midsummer Vilnius“, kuriam ruošia unikalų pasirodymą. „Atsiras ir daugiau šokėjų, ir daugiau judesio. Intensyviai dirbame su mūsų choreografu Marijanu Staniulėnu. Taip pat specialią programą ruošiame ir labai laukiame koncerto Kauno Botanikos sode. Bus faina su kauniečiais praleisti vakarą tokioje gražioje vietoje. Visi pasiilgo diskotekos. Tai valio – mes ją atvežame!“ – sakė Vaidotas.

Šią vasarą „The Roop“ turės reikalų ne tik šokių aikštelėje: laukia du vaizdo klipai, o metų pabaigoje turi pasirodyti grupės muzikos albumas.

Artimiausi „The Roop“ koncertai vyks:

Liepa:

3 d. klubas „Aqua“, Druskininkai.

5 d. Trakų miesto šventė, Trakai.

6 d. Žvejų rūmai, Klaipėda.

15 d. „Midsummer Vilnius“, Valdovų rūmai, Vilnius.

16 d. Aludarių dienos, Kaunas.

17 d. „Line Up“, Nida.

23 d. Jūros šventė, Klaipėda.

24 d. Priekulės miesto šventė, Priekulė.

31 d. Palūšės valtinė, Palūšė.

Rugpjūtis:

11 d. Koncertų salės kiemas, Klaipėda.

13 d. Kretingos miesto šventė, Kretinga.

18 d. Botanikos sodas, Kaunas.

21 d. Estijos nepriklausomybės diena, Talinas.

28 d. „M.A.M.A Vasara“ Raudondvario dvaras.


Šiame straipsnyje: The Roopmuzikakoncertai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių