Quantcast

Romantiniai filmai meilės dienai: ką verta pamatyti?

  • Teksto dydis:

Šiemet sukanka 120 metų, kai filme pirmą kartą užfiksuotas bučinys. 1896 metais publikai parodytas 18 sekundžių trukmės filmas „The Kiss” su viešai atskleista bučinio paslaptimi sukėlė didžiulį Romos Katalikų bažnyčios pasipriešinimą ir raginimą uždrausti rodyti šį filmą dėl itin nepadorios, šokiruojančios bučinio scenos.

Šiandien bučinių scenų filmuose pasitaiko dažnai, tačiau tikrai ne kiekvienam kino režisieriui pavyksta atkurti stebuklingą bučinio laukimo akimirką, kuri pakylėja iki dangaus.

„Viaplay“ rekomenduoja septynis geriausius pirmojo bučinio filmus, kuriuos verta pamatyti artėjančios Šv. Valentino dienos proga. 

Filmai: „Man up“ (Pavogtas pasimatymas), „A Taste of Romance“ (Meilės skonis), ispanų drama „Perdona si te llamo amor“ (Atleisk man, kad tave myliu), „Remember me“ (Prisimink mane), „The longest ride“ (Ilgiausia kelionė), „Brooklyn“ (Bruklinas) ir „Valentine‘s Day“ (Valentino diena). Visi šių filmų herojai desperatiškai ieško meilės. Penkios istorijos, kuriose vaidina žavingoji Julia Roberts, širdžių daužytojais vadinami Bradley Cooper, Ashton Kutcher bei kiti populiarūs Holivudo aktoriai ne tik nuteiks romantiškai, bet ir suteiks daug progų smagiai pasijuokti.

Nedrąsus žvilgsnis, paėmimas už rankos, romantiškas pirmasis bučinys...Nesvarbu kur: šefo virtuvėje, naktiniame klube, o gal toli nuo namų. Kiekvienas filmas nukelia į skirtingą vietą, amžių, istoriją, tačiau visus juos jungia vienas stiprus dalykas – meilė!

Klasikinio kino mylėtojams patiks filmas „Brooklyn“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko aktorė Saoirse Ronan, nominuota „Auksiniams gaubliams“ kaip geriausia aktorė. Šis filmas įsimintinas ne tik savo meilės istorija, bet ir labai stilingais kostiumais, apgalvotais dialogais ir daugiakultūriniais besikeičiančio Niujorko klodais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių