Quantcast

Restoraną atidaranti Mia žada prie viryklės stoti pati

  • Teksto dydis:

Už verslininko Nerijaus Antanavičiaus ištekėjusi Vilija Pilibaitytė-Mia paskatinta vyro ir pati nėrė į verslo vandenis. Neseniai savo gerbėjams dainininkė pranešė, jog netrukus Druskininkų kurorte duris atvers jos restoranas. TV3 laidoje „Svogūnų Lietuva“ apsilankiusi Mia Arūnui Valinskui šįvakar 20.00 val. žadės pati stoti už viryklės ir šiam iškepti naminių kotletų.

Žinoma moteris bus apdovanota auksinio svogūno statulėle, pavadinta „Svogūnine transformacija“. Apdovanojimas bus įteiktas už naują dainininkės karjeros posūkį – nuosavo verslo pradžią. Laidos studijoje Mia pasakos nekantriai laukianti dienos, kai restoranas atvers duris.

„Mane virtuvė visą laiką šaukė. Aš visada sukdavausi namų virtuvėje. Ne paslaptis, kad tai daro turbūt kiekviena moteris. Aš viską noriu išbandyti gyvenime. Jei sugalvojau – turiu padaryti. Jei nepasiseks – bus nepasisakę, bet bent jau būsiu pabandžiusi. Gyvenime nesigailiu dėl nieko. Labai tikiuosi ir labai noriu, kad mūsų restoranas būtų aukštame lygyje“, – laidoje kalbės Mia.

Į restorano įrengimo darbus pasinėrusi moteris pasakos, kad būsimame meniu bus galima rasti tik išskirtinius ir aukštos kokybės valgius. Laidos vedėjui A. Valinskui paklausus, ar jis galės užsisakyti kotletų, Mia patikins, kad tokiam svečiui, kaip Arūnas, ji net pati juos iškeps. „Norėjai kotletų? Tai „special for you“ (specialiai tau – redakt. past.) mes tikrai pagaminsime kotletus. Aš pati iškepsiu“, – žadės dainininkė.

Verslą pradėjusi Mia tikins neketinanti atsisakyti muzikinės veiklos ir nustoti koncertuoti: „Aš neišeinu iš muzikos pasaulio. Tai yra tiesiog verslas ir tiek“.

Antroji laidos nominacija – „Imunitetas valdžios vagystėms!“ – šįvakar atiteks už savo šeimos gerbūvį kovojančiai mafijos tėvo Vido Antonovo žmonai, šešių vaikų mamai Rimai Antonovienei. Moteris pakilo į kovą prieš valdžią, kai socialiniai darbuotojai nusprendė iš šeimos atimti kas mėnesį skiriamą 300 eurų pašalpą.

„Valdininkai nusprendė, kad mes neva labai praturtėjome. Esame socialinių pašalpų gavėjai ir tuo pačiu gavome papildomas pajamas. Tai kodėl gi nenuėmus išmokų? Už tuos pinigus aš grąžinau skolas. Geriau būčiau pasilikus tą 1000 eurų ir iš jo gyvenus. Jei dabar nemokės, tai ką valgysime?“ – laidos studijoje susijaudinus kalbės Rima. Socialines išmokas Antonovams buvo nuspręsta panaikinti po to, kai realybės šou dalyvavusi šeima laimėjo piniginį prizą.

Kam šį vakarą atiteks trečiasis svogūnas – speciali nominacija visoms Lietuvos moterims – ir, kokia ypatinga viešnia į studiją atvyks šio apdovanojimo, paaiškės laidoje „Svogūnų Lietuva“ 20.00 val. per TV3.

„Svogūnų Lietuva“ – trečiadieniais 20.00 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių