Quantcast

Realybės šou „Meilė be sienų“ – šaltas atsisveikinimas su senbuviu ir rimtas įspėjimas

  • Teksto dydis:

Realybės šou „Meilė be sienų“ ir toliau į jausmų sūkurį traukia ne tik žiūrovus, bet ir projekto dalyvius, kurie kiekvieną savaitę išgyvena vis naujas intrigas. Antradienio vakarą šou paliko dar vienas dalyvis, ir nors merginos pripažino, kad šįkart iš projekto išmesti vaikiną buvo kur kas sunkiau, nė viena nepanoro jo išgelbėti.

Nepadėjo net bandymas atvirauti ir dovanoti savo meilę

Naujokas Justinas, krepšininkas Žilvinas ir senbuvis Ričardas su nekantrumu laukė verdikto. Merginos iš Ukrainos Justiną įtarinėjo tuo, jog šis į projektą atėjo vedinas tikslų ne susirasti antrąją pusę, o tiesiog norėdamas pasivaidenti televizijoje. O štai Ričardas ne vienai primena mergišių… Tačiau galiausiai merginos nusprendė, kad su projektu atėjo metas atsisveikinti Žilvinui.

„Išgirdęs merginų verdiktą, aš nustebau – padariau tiek, kiek buvau suplanavęs. Visos su mielu noru buvo sutikusios eiti į antrą pasimatymą, tad kaip čia išėjo – neįsivaizduoju. Bet išėjo, kaip išėjo. Čia – žaidimas,“ – moteriškų kerų neperprato Žilvinas.

Ir nors buvo nusivylęs, prieš palikdamas šou, jis nenuleido rankų ir drąsiai pripažino savo jausmus išrinktajai – vyras nepaisydamas kamerų susirado Kristiną ir išsivedė ją pasikalbėti tik dviese. „Jau sakiau tau, aš išsirinkau tave. Eini su manimi iš šio projekto?“ – klausė jis primindamas, kad visuomet laikė merginą savo favorite.

Ala ir Ričardas. / Stop kadras

Deja, Kristinos šis pasiūlymas nesužavėjo… O netrukus ji ir kitos merginos sulaukė naujoko – verslininko Konrado, kuris buvo apipiltas ne tik dėmesiu, bet ir bučiniais. „Į šitą šou atėjau dėl dviejų priežasčių. Pirma yra ta, kad manau, jog tai vienintelė galimybė pamatyti, ką apie tave galvoja moterys iš šono. Devynios skirtingos asmenybės, o kiekviena dar ir su savitu charakteriu. Taip pat norėčiau sužinoti savo gerąsias ir blogąsias savybes, ir ateityje pasikeisti“, – sakė jis.

O štai senbuvis Ričardas sulaukė rimtų įspėjimų iš Alionos. Nors būtent jie buvo pirmieji, kurie vienas kitą apdovanojo aistringais bučiniais, šįkart mergina nusprendė įspėti vaikiną apie kitą.

„Neskaudink Alos. Ji labai jautri mergina ir iš tikrųjų ieško meilės. Neskaudink jos, prašau“, – sakė ji, tačiau Ričardas, panašu, patarimo nepaklausė – jau tą patį vakarą vis labiau įsimylinčią Alą apdovanojo saldžiais bučiniais...

Dar daugiau romantikos, bučinių ir intrigų – jau šiandien, 20.30 val. per TV3 realybės šou „Meilė be sienų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
Buka banali laida kaip ir daugelis tokio tipo laidų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių