Quantcast

A. Ramanauskas išvadino M. Sėjūną „marozu“

  • Teksto dydis:

Kodėl aštrialiežuvis Algis Ramanauskas – Greitai išvadins Mindaugą Sėjūną "marozu"? Ir kaip į tai sureaguos žodžio kišenėje neieškantis aktorius? 

„Sapnavau tave šią naktį. Ir tu atnešei man dovanų“, – „Prajuokink mane“ metu pasakos A.Ramanauskas šios laidos komisijos nariui M.Sėjūnui. Ką aštrialiežuvio  sapne veikė M.Sėjūnas?

Taip pat šį pirmadienio vakarą BTV laidoje „Prajuokink mane“ V.Mičiulienė liks labai maloniai nustebusi. „Šypsausi, nes supratau. Supratau, kad esu protinga“, – savimi neabejos moteris. O M.Sėjūnas ruošiasi prisipažinti, su kokiais gyvenimiškais atvejais tvarkosi paleisdamas paprasčiausią šliauką.

BTV „Prajuokink mane“ komisijos nariai šį pirmadienio vakarą liks tiesiog priblokšti vieno talentingo vilniečio pasirodymo. „Žiauriai įdomu pamatyti savo paties parodiją ir prisiminti koks buvau prieš dešimt, vienuolika metų...“, – sakys M.Sėjūnas.

„Kaip džiugu išvysti savo jėgomis pasitikintį žmogų, talentingai žaidžiantį žmonių emocijomis, kuris prajuokina nenaudodamas jokių klišių ir nepasakodamas tų senų ir nusibodusių anekdotų“, – savo susižavėjimo vilniečiu neslėps ir V.Mičiulienė.  

Kuo pokštininkas iš Vilniaus taip papirko komisiją? Ar neįsižeidė M.Sėjūnas išvadintas marozu? Atsakymai - pirmadienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Prajuokink mane“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių